Mult dorita răzbunare s-a transformat în fiasco: ACS Poli a fost eliminată...

Mult dorita răzbunare s-a transformat în fiasco: ACS Poli a fost eliminată din Cupă de echipa 1/2 a FCSB-ului GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1522647628">
Foto: Virgil Simonescu

Deși FCSB a odihnit mai multe ”vedete” pentru revederea din Cupă cu ACS Poli elevii lui Ionuț Popa au fost din nou ”calmant” pentru durerile roș-albaștrilor. Bucureștenii lui Nicolae Dică s-au impus cu 3-0 prin golurile lui Gnohere, Golofca și Daniel Benzar. A fost până la urmă încă o seară de coșmar pentru bănățeni, care au și pierdut trei jucători de bază.

Prima ocazie importantă a partidei s-a derulat în minutul 24, când Drăghici a primit mingea în careu dar a fost împiedicat de Nedelcu în șase metri. Balanța se înclină în favoarea FCSB-ului însă după minutul 30. Nedelcu a vrut să returneze ”sportiv” un balon după accidentarea lui Cânu, dar reușește să-l imite pe Alexa din acel meci cu CFR, Straton respingând greu de sub bară mingea sărită. imediat oaspeții beneficiază de un penalty. Nou intratul Bocșan se pare că l-a împins pe Gnohere și tot francezul transformă pentru 1-0 în minutul 34. Haosul defensiv s-a văzut și la o altă fază, când Melinte a încasat de asemenea o lovitură. Iar în finalul primei părți Munteanu irosește o șansă bună. De altfel, activul mijlocaș de bandă avea să se piardă cu firea și în debutul părții secunde după ce a rămas singur cu Vlad. Gazdele l-au pierdut și pe Melinte, al doilea fundaș central titular accidentat. Jocul a fost apoi practic rezolvat în minutul 55, în defavoarea lui ACS Poli. Golofca rămâne singur cu poarta după o gafă uriașă a lui Soljic, improvizație în centrul defensivei, și stelistul îl lobează pe Straton. O seară neagră pentru croat, care a comis un fault în careu și în prima repriză, dar acela a rămas nesancționat. Timișorenii nu au lipsit din meci, dar nici încercarea lui Drăghici la patru minute distanță nu s-a concretizat cu gol.

Totul pe dos

Mai mult, putea fi 3-0 după ce Fl. Coman a scăpat singur, dar Straton a blocat. Ca noaptea să fie completă, de Sf. Andrei, Artean a văzut cartonașul roșu în minutul 80, după proteste ale mijlocașului și al doilea galben implicit. Scorul a ajuns totuși la unul de neprezentare în prelungiri, când tânărul Daniel Benzar a rămas singur cu poarta goală. A fost pur și simplu o noapte în care elevilor lui Popa nu le-au ieșit nimic. Iar cei doar două-trei mii de spectatori au trebuit să îndure și un frig pătrunzător.

Revanșa dorită după acel 0-7 s-a anulat. ACS Poli părăsește astfel Cupa în faza optimilor după ce în ediția trecută a fost semifinalistă.

ACS Poli Timișoara: Straton – Creţu, Melinte (48 Curjuric), Cânu (30 Bocșan), Ciucur – Vaşvari – Munteanu (72 Doman), Artean, Soljic, Bârnoi – Drăghici. Pe bancă: Smaranda – Haruţ, B. Străuț, Abraw. Antrenor: Ionuț Popa.

FCSB: Vlad – Pleașcă, Larie, Artur Jorge, M. Mihai – Achim, Nedelcu – Golofca (85 I. Stoica), D. Benzar, De Amorim (46 Fl. Coman) – Gnohere (68 D. Man). Pe bancă: Stăncioiu – Nicola, Szecui, Pacionel. Antrenor: Nicolae Dică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.