Ionuț Popa așteaptă ”răzbunarea” cu FCSB de la elevii săi: ”Să-și ia...

Ionuț Popa așteaptă ”răzbunarea” cu FCSB de la elevii săi: ”Să-și ia revanșa la umilința la care am fost supuși în campionat”. Cum se prezintă medical jucătorii lui ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, nervos pe Chivulete. Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli Timișoara o întâlnește pe FCSB în optimile Cupei României cu gândul la o revanșă după acel eșec ”memorabil” din campionat. Ionuț Popa așteaptă ca jucătorii săi să dea dovadă de orgoliu și să se impună printr-o determinare superioară. Tehnicianul susține că majoritatea elevilor săi s-au recuperat din punct de vedere medical.

ACS Poli a părăsit umilită Arena Națională în jocul de Liga I cu FCSB, după un 0-7 derulat ca într-un coșmar în această toamnă. Ionuț Popa a vorbit încă de săptămâna trecută de dorința de a răzbuna acel scor șocant. ”Am vorbit azi despre jocul cu Viitorul, rămâne rezultatul, îți face cinste să nu pierzi la campioană… Așa cum am zis de jocul din Cupă cu FCSB, jocul acesta aș vrea să fie unul în care contribuția să fie numai și numai a jucătorilor.


Mi-ar plăcea ca antrenor să văd o echipă care încearcă să-și ia revanșa la umilința la care am fost supuși în campionat. Aștept dăruire maximă și determinare la cel mai înalt nivel. Asta e dorința la acest meci, unul la care vor apărea doi-trei jucători noi. Steaua e o echipă care a cumpărat în vară cei mai buni jucători de la ultimele două campioane. Normal că e o echipă care ar trebui să defileze…”, a declarat Ionuț Popa.

”Cam toți jucătorii se pregătesc, nu sunt toți apți, inclusiv Drăghici, care se pregătește de trei săptămâni. Săptămâna asta au început și Crețu și Șeroni”, a mai spus Popa. Unul dintre absenții siguri ai bănățenilor e însă Țigănașu.

Întrebat dacă la acest joc își dorește un nou tricou de la adversar, tehnicianul a făcut o remarcă ironică: ”Unul al lui Gigi pe care să srie DT – Director tehnic”, cu referire la atribuțiile ”largi” ale patronului FCSB. ”Apropo de dezorganizarea lor, organizarea, noi avem problemele noastre. Ne mai frământă ce fac alții?”, a aăugat acesta.

”Să văd ce atitudine vor avea ca să nu folosesc alte cuvinte care să deranjeze pe… Eu cred că Steaua va folosi cea mai bună echipă”, a precizat tehnicianul.

”Sunt cam supărat că e meciul așa târziu. Voiam să aduc un fin la meci, care e clasa a II-a…”, a conchis Popa despre ora târzie a partidei.

”Sperăm să ne luăm revanșa, sper să nu mai am parte de un așa meci în cariera mea… Eu dacă e să ne calificăm voi juca și 120 de minute și penalty-uri… Va fi foarte frig, dar trecem și peste teren și peste tot, trebuie să ne calificăm”, a spus și Cristian Melinte, fundașul lui ACS Poli.

Partida ACS Poli Timișoara – FCSB se dispută joi, de la ora 21.30, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în optimile de finală ale Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.