ACS Poli încearcă să profite la maximum de a doua vizită a...

ACS Poli încearcă să profite la maximum de a doua vizită a FCSB-ului în acest sezon. Cât costă biletele la duelul din optimile Cupei cu bucureștenii

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli – FCSB. Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli pune în vânzare bilete mai scumpe cu ocazia meciului cu FCSB din Cupa României. Bănățenii vor să-și completeze bugetul aflat în piuneze cu afluxul sigur al fanilor pentru cel de-al doilea duel din acest sezon cu roș-albaștri. Clubul timișorean a anunțat că pune de mâine în vânzare biletele pentru jocul din 30 noiembrie iar cele mai ieftine tichete, la tribuna a doua și peluza oaspete, costă 20 de lei.

Știute fiind problemele cu banii ale lui ACS Poli, clubul timișorean încearcă să facă o rețetă frumoasă cu ocazia celei de-a doua descinderi a roș-albaștrilor în Capitala Banatului în decurs de jumătate de an.


Precedentul duel cu FCSB acasă, cedat în runda a doua a Ligii I, scor 0-1, a adus circa 20.000 de spectatori pe ”Dan Păltinișanu”.

ACS Poli pune în vânzare de mâine, la biroul de ticketing de la stadion și în centrul orașului, biletele pentru meciul din optimile de finală ale Cupei României. Dacă la un meci obișnuit de campionat, cum a fost cel cu Astra un tichet la tribuna a II-a a bătrânei arene a costat 15 lei, accesul în această zonă cu FCSB va fi cu 25% mai scump. Tot 20 de lei se va achita și pentru un loc în peluza oaspete, în timp ce la tribuna I suporterii vor plăti 25 de lei. Mai scump va fi și accesul la loje: 40 de lei. Abonamentele folosite de fani în campionat nu sunt valabile la acest meci, pe motiv că e o competiție diferită.

Partida ACS Poli – FCSB se dispută joi, 30 noiembrie, de la ora 21.30, în optimile Cupei României. Precedenta întâlnire dintre cele două a fost extrem de nefericită pentru bănățeni, învinși cu 0-7 pe Arena Națională în returul sezonului regular al Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.