Actrița Maia Morgenstern, Doctor Honoris Causa al Universității de Vest din Timișoara:...

Actrița Maia Morgenstern, Doctor Honoris Causa al Universității de Vest din Timișoara: “Încerc să pun lumii o oglindă în față”

0
DISTRIBUIȚI

maia morgenstern

Cunoscuta actriță Maia Morgenstern este, începând de astăzi, membru de onoare al Universității de Vest din Timișoara. Reprezentanții instituției de învățământ superior din capitala Banatului i-au acordat artistei titlul de Doctor Honoris Causa.

Vizibil emoționată, Maia Morgenstern le-a transmis celor prezenți în Aula Magna a instituției că și ea este studentă la Filologie, la Studii Iudaice, la Universitatea din București, dar că este o studentă “proastă, am restanțe, am niște profesori foarte exigenți. Facultatea merge greu, foarte greu, să-mi țineți pumnii să reușesc să absolv și eu această facultate”. Potrivit presei naționale, actrița s-a înscris la facultate în anul 2011.

De asemenea, Maia Morgenstern a vorbit, în timpul ceremoniei în cadrul căreia a primit distincția de Doctor Honoris Causa al UVT, și despre meseria de actriță, precizând că “încerc să pun lumii o oglindă în față”.

“Sunt un om cu păcate, defecte, umbre, ambiții, simt nevoia de perfecționare, cu idealuri, vise.


Încerc să mă bucur de realizările mele, așa cum o fac astăzi, aici. Sunt extrem de fericită, iar faptul că am primit această distincție mă obligă la mult mai multe”, a spus actrița de teatru și film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.