Alertă în Timiș: un bărbat a turnat benzină pe el și a...

Alertă în Timiș: un bărbat a turnat benzină pe el și a amenințat că-și dă foc. Cum a fost salvat UPDATE De ce a vrut să se sinucidă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhiva

Un incident șocant s-a petrecut în urmă cu puțin timp în orașul timișean Sânnicolau Mare. Un bărbat a turnat benzină pe el și a amenințat că își va da foc. Totul s-a întâmplat pe strada Romilor, într-o zonă populată cu familii de romi.

Au fost chemați pompierii din partea Subunității de Pompieri Sânnicolau Mare, care au adus cu ei o autospecială de stingere cu apă și spumă, însoțiși de un echipaj al Ambulanței și al Poliției.


La scurt timp după ce bărbatul și-a dat într-adevăr foc, membrii familiei sale au intervenit și au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să-l cuprindă pe bărbat. „O persoană din Sânnicolau Mare și-a pus benzină pe haine și și-a dat foc, dar a fost stins de către rude”, au transmis reprezentanții ISU Timiș. (Cristina Pintea)

Bărbatul a fost transportat de un echipaj SAJ la Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare. Rănile suferite de el au fost minore, astfel că nu a fost nevoie de internare. Surse medicale spun că bărbatul a fost atins de foc pe păr și pe urechi.
UPDATE Reprezentanții IPJ Timiș au precizat că incidentul din această dimineață a avut loc după ce bărbatul în vârstă de 21 de ani s-a certat cu concubina sa. Pe fondul consumului de alcool, tânărul, originar din Lungani, a amenințat că se va sinucide. Polițiștii continuă investigațiile in vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.