Alianța ALDE-PSD merge ca pe roate la CJT. Vicepreședintele Traian Stancu: „Eu...

Alianța ALDE-PSD merge ca pe roate la CJT. Vicepreședintele Traian Stancu: „Eu cred că nu trebuie să ne iubim sau să ne urâm”

0
DISTRIBUIȚI

La aproximativ un an de la plecarea lui Sorin Grindeanu de la șefia CJ Timiș, vicepreședintele instituției, Roxana Iliescu, acuza că nu are o colaborare la fel de bună cu noul președinte al instituției, Călin Dobra Aceasta susținea, în cadrul emisiunii PRESSALERT.LIVE, că „sunt chestiuni asupra cărora eu și domnul Dobra avem puncte de vedere diferite.


Eu am spus de anul trecut faptul că ar trebui să schimbăm strategia și am crezut că voi găsi sprijin și că lumea va fi de acord cu mine în perspectiva 2021. În loc să dăm firimituri la toată lumea, să-i mulțumim pe toți, care este o chestiune iluzorie. Aș fi fost mult mai selectivă, aș fi sprijinit proiectele de anvergură prin care să avem vizibilitate la nivel național”.

Lucrurile nu se se văd la fel din pespectiva celuilalt vicepreşedinte al CJ Timiş, Traian Stancu. Acesta susţine că nu îşi permite să nu aibă o colaborare bună cu Călin Dobra.

„Cum se înțelege domnișoara Iliescu cu domnul președinte Dobra chiar e problema lor. Nu pot răspunde eu în locul lor. Ce pot eu să vă spun e că eu, ca și vicepreședinte al CJ Timiș și al ALDE, am o alianță la nivel local cu PSD. La noi nu se pune problema a ne înțelege între persoane, ci a ne înțelege între partide. PSD are propria sa conducere, la fel și noi. Eu cred că nu trebuie să ne iubim sau să ne urâm, ci să facem împreună ceea ce am hotărât în alianță. De aceaa, eu cu președintele Călin Dobra chiar să vrem nu ne-am putea certa pentru că avem de dus mai departe un program al alianței. Deci relația mea cu domnul Dobra este una corectă și bună”, a declarat Stancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.