Amenzi de mii de lei pentru patroni la Timișoara. Ce club celebru...

Amenzi de mii de lei pentru patroni la Timișoara. Ce club celebru a fost sancționat

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali, în colaborare cu inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Timiș, au făcut mai multe controale, pe linie comercială, dar și cu privire la respectarea ordinii și liniștii publice, descoperind o serie întreagă de încălcări ale legii.

„Au fost verificate un număr de 20 de societăți comerciale, fiind întocmite un număr de 6 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 4200 lei. Astfel, frizeria Corte Bonito de pe str. Delfinului a fost sancționată deoarece funcționa fără acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale. Societatea So-Ho, local public care funcționează sub denumirea Club 30, a fost sancționată deoarece nu avea vizat acordul de funcționare.


Societatea MM Bar Event Planer, de pe str. Eugeniu de Savoya, a fost de asemenea, sancționată pentru lipsa acordului de funcționare. Societatea Atelier Cafe a fost sancționată deoarece nu a respectat orarul de funcționare. Societatea Banatski Papis care funcționa fără acord a fost sancționată, la fel și Glas Wine Cellar, care nu deținea acord pentru terasă”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Oamenii legii au mai sancționat și alte societăți comericale care nu aveau acordul de funcționare vizat, pentru care amenzile se încadrează între 500 și 2000 de lei. „Polițiștii locali au întocmit anul acesta un număr de 131 procese verbale de constatare a contravenției în valoare totală de 40.100.lei Este vorba despre societăți comerciale care au ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul, dar și saloane de înfrumusețare, farmacii, turism, cafe-baruri etc. Polițiștii locali reverifică periodic aceste societăți pentru a stabili dacă obțin vizele necesare și efectuează toate demersurile pentru desfășurarea actelor de comerț conform prevederilor legale”, au mai transmis reprezentanții Poliției Locale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.