Angajaţii CJ Timiş vor avea locuinţe de serviciu, din 2020. Câţi bani...

Angajaţii CJ Timiş vor avea locuinţe de serviciu, din 2020. Câţi bani va cheltui conducerea judeţului

0
DISTRIBUIȚI

Angajaţii Consiliului Judeţean Timiș ar putea primi locuinţe de serviciu. Asta după ce CJ Timiş a preluat prin Hotărâre de Guvern un imobil situat pe strada Matei Milo. Preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, a făcut o vizită la adresa amintită mai sus, alături de angajați din cadrul Direcției Generale Dezvoltare și Direcției Generale Patrimoniu.


Ulterior, acesta a declarat că „am primit în patrimoniul Consiliului Județean Timiș acest imobil cu condiția ca până în 2020 să îl reabilităm și ca jumătate din unitățile localitive să revină ulterior în administrarea Ministerului Apărării Naționale pentru locuințe de serviciu destinate cadrelor militare. Cealaltă jumătate va rămâne în patrimoniul județului. Consider că prin finalizarea acestei investiții putem rezolva o serie de probleme legate de posibilitățile de locuit”, a subliniat președintele Călin Dobra.

La nivelul Consiliului Județean Timiș a fost realizată expertiza tehnică pentru reabilitarea acestui imobil, raportul arătând faptul că suma necesară pentru consolidare, studiu de fezabilitate, proiect tehnic și execuția lucrărilor se ridică la aproximativ 1,7 milioane de euro. Prin bugetul CJT din 2017 au fost alocate fondurile necesare pentru întocmirea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic, documentații care în prezent sunt în lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.