Anunțul artistului Laci Farkas, de ziua lui, despre concertul aniversar al trupei...

Anunțul artistului Laci Farkas, de ziua lui, despre concertul aniversar al trupei Quo Vadis FOTO VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1839163968">

„Birthday Blues with Leslie Wolf“ a fost „umbrela“ care a prilejui, aseară, un răsfăţ sonor pentru urechile amatoare de blues şi rock din Timişoara, evenimentul desfăşurat la Manufactura sub această titulatură fiind savurat pe deplin de spectatorii prezenţi. În deschiderea acestui recital la faţa locului au cântat italienii de la Vikowski, prezenţi pentru a doua oară în Timişoara. Concertul care a marcat împlinirea frumoasei vârste de 47 de ani de către Laci Farkas (Leslie Wolf), binecunoscutul muzician timişorean din Quo Vadis, a fost o reuşită totală, alături de el aflându-se Silviu Iliescu (care luna viitoare împlineşte 24 de ani), din trupa Axis. Şi fiindcă ziua de naştere a oricărui muzician înseamnă printre altele şi un prilej de jam – session, la faţa locului, pe parcursul concertului care s-a lăsat cu aplauze sincere, au mai urcat şi alţi invitaţi, printre ei numărându-se Kiss Atilla (Quo Vadis), Laurenţiu Morun sau Chinezon. Printre piesele care s-au regăsit în playlist-ul serii s-au numărat The Beatles – Get back, Pink Floyd – Wish you were here, The Allman Brothers – Old friend, Jimi Hendrix – Voodoo Child, Cream – Sunshine of your love sau Stevie Ray Vaughan – Tightrope.

„Anul trecut am cântat cu Quo Vadis la Zilele Culturale Maghiare, unde alături de Szilard Borbely au fost prezenţi Kiss Atilla şi Teodor Pop de la JazzyBIT. Mi-am dorit dintotdeauna să am un pianist în trupă, dă o culoare aparte, o altă dimensiune sonoră. Îmi doresc să merg mai departe şi cu proiectul Leslie Wolf & the Groovemakers, care deocamdată este în faza de căutare de basist. Vrem ca anul viitor să facem un concert aniversar care să marcheze împlinirea a 25 de ani de existenţă a trupei Quo Vadis. Calendaristic anul acesta am împlinit 25 de ani de când am urcat prima oară pe scenă, dar vrem să marcăm acest moment aşa cum se cuvine, cu un concert mai mare. În care, în măsura posibilităţilor, vrem să îi invităm şi pe Joe Gaspar, sau ceilalţi muzicieni care au mai trecut prin trupă ca Bogy Nagy sau Pista Czifrak. Concertul de ziua mea face parte din pasiunea de a pune în valoare piese care sunt cântate electric, într-un mod simplificat, acustic. L-am găsit pe Silviu Iliescu, un om cu care fuzionez bine şi care are jumătate din vârsta mea. Are un har aparte şi o prezenţă scenică hotărâtă“, ne-a declarat Laci Farkas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.