Apa minerală A’ura, primul transport în SUA

Apa minerală A’ura, primul transport în SUA

0
DISTRIBUIȚI

Apa minerală îmbuteliată în Munții Banatului, la Ocna de Fier (Caraș-Severin), a ajuns deja la Monte Carlo, în China sau în Orientul Mijlociu, iar acum cucerește noi teritorii.

Horațiu Rada, invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, este implicat în apariția singurei ape minerale de trei stele din România.


„Astăzi a plecat primul transport spre Statele Unite. A fost o perioadă mai lungă, sunt proceduri de acreditare, iar astăzi au plecat primii paleți, 45 de zile pe vapor. O asemenea investiție nu se face de azi pe mâine, ci se construiește în timp, îmi place politica pașilor mărunți”, a explicat Horațiu Rada, care a intrat în această afacere alături de doi parteneri, Mihai Petrăchioiu și Eleodor Coptil.

Aur’a nu se va opri aici. „Urmărim consolidarea pieței europene. Zilele trecute am avut câteva întâlniri punctuale pentru zone turistice din Austria, din Italia. Săptămâna trecută am avut audit din Elveția, săptămâna aceasta am avut audit trimis de partenerii noștrii din Emiratele Arabe Unite, pentru verificarea sistemului de siguranță alimentare, evident fără obiecții”, a mai spus Horațiu Rada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.