ASU Politehnica încheie turul cu un duel de clasament contra lui ASA...

ASU Politehnica încheie turul cu un duel de clasament contra lui ASA Târgu Mureș. Bogdan Andone vrea ca ”Băieții în ghete” să urce cel puțin două locuri în clasament

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

”Băieții în ghete” joacă mâine pe ”Știința” cu gândul de a urca cel puțin două locuri în clasament. Acest lucru se întâmplă sigur cu o victorie pentru ASU Politehnica în duelul direct cu ASA Tg. Mureș. Timișorenii își doresc cu atât mai mult un succes deoarece acesta ar putea fi ultimul meci al anului.

”E un meci important pentru noi, mai ales că e finalul turului. Întâlnim o echipă bună, care vine după trei victorii. A avut la început promovarea ca obiectiv. Cu un buget poate de patru ori mai mare ca al nostru. Ne așteaptă un meci extrem de dificil din acest punct de vedere. Cu toate că am reușit să adunăm multe puncte nu am reușit să urcăm în clasament. De aceea e cu atât mai important. Cu o victorie vom trece 100% pe poziția a 5-a, am încheia turul cu +6 la adevăr”, a declarat Bogdan Andone.

În condițiile în care se dispută și meciul Afumați – Clinceni, bănățenii pot urca până pe locul 4 al clasamentului după runda 19. ”E important să ne vedem de meciul nostru, sper să vină suporterii în număr mare.


Băieții au nevoie de sprijinul lor. De fiecare dată când au fost aproape băieții au făcut meciuri bune”, a precizat Andone. Acesta se va putea baza pe toți elevii săi contra mureșenilor.

ASA are un punct mai mult în clasament în ciuda problemelor financiare. ”Din păcate ăsta e campionatul, normal o echipă în faliment nu poate continua activitatea. La noi… nu e normal ce se întâmplă, dar okay, jucătorii de la Târgu Mureș nu au nicio vină, bravo lor, au făcut lucruri foarte bune. Au jucători de calitate, tineri, care vor să se afirme. E o performanță că nu s-a retras nimeni. Au fost unele echipe cu probleme chiar în prima etapă, ca Foresta. Întrebarea e câte vor începe sezonul de primăvară”, a conchis tehnicianul lui ASU Politehnica.

Majoritatea echipelor din B au cerut să nu se mai dispute în acest an și cele două etape din retur stabilite în luna decembrie conform programului inițial. Opțiunea de a schimba lucrurile din mers nu e pe placul celor de la ASU Poli. ”Din punctul nostru de vedere situația e limpede. S-a stabilit ceva nu văd niciun motiv să se amâne cele două etape. Nu înțeleg de ce să aglomerăm sezon de primăvară, când tot timpul luna februarie a fost mai friguroasă. Nu știu unde se vor înghesui intermediarele”, a explicat Andone.

”E un meci dificil. Sper ca atitudinea să-și spună cuvântul. Din punctul meu de vedere suntem într-o creștere de formă ca echipă. Dorința de a trece peste ei în clasament e mare. Suntem motivați, avem încredere în puterile noastre”, a spus și Ionuț Coadă. Fundașul s-a arătat impresionat de faptul că fanii au renovat vestiarul echipei: ”Este un lucru important și le mulțumim suporterilor pe această cale. Atmosfera e bună ținând cont că am câștigat ultimele două meciuri”.

Partida ASU Politehnica Timișoara – ASA Târgu Mureș se dispută mâine, de la ora 12.00, pe arena ”Știința”, în etapa a 19-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.