ASU Politehnica vrea să-și confirme forma bună în ultimul joc de acasă...

ASU Politehnica vrea să-și confirme forma bună în ultimul joc de acasă din 2017. Cum văd alb-violeții reîntâlnirea cu Brăila lui Sorin Frunză

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” sunt în cea mai bună formă sportivă de când activează la nivelul eșalonului secund. Pe acest fond ASU Politehnica nu-și poate dori decât victoria în întâlnirea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila, grupare pe terenul căreia a început sezonul cu o victorie.

”Ne așteaptă un meci dificil, starea terenului zilele acestea nu va fi în cea mai bună condiție. Întâlnim o echipă foarte ofensivă, cu jucători buni de atac. Sper ca la ora meciului să ajungem motivați. Avem mare nevoie de cele trei puncte. E ultimul meci pe teren propriu din această toamnă. E important să terminăm cu o victorie în fața propriilor suporteri”, a declarat Bogdan Andone, tehnicianul lui ASU Poli.

”Brăila e o echipă incomodă, dacă tratăm meciul cu ușurință vom avea un meci foarte greu. Dar sper să-l tratăm ca în ultimele patru, cu dăruire și ambiție. Avem nevoie de cele trei puncte ca de aer”, a spus și Dănuț Bilia, ”vicecăpitanul” echipei.

Meciul ASU Poli – Brăila poate aduce un duel inedit între doi dintre cei mai bătrâni jucători în activitate. Dacă la gazde Alin Crișanov (39 de ani) nu are un loc asigurat în echipă, de partea cealaltă Sorin Frunză (38), fost alb-violet, e jucător de bază la Brăila. ”Sunt o echipă ofensivă, cu jucători de calitate pe faza ofensivă, un atacant bun (n.r. Pop), cu Frunză, un jucător cu o calitate bună, de ultimă pasă, cu jucători tineri, care au calitate, unu-doi sunt selecționați la loturile de juniori. Jucători de viteză pe faza de atac, periculoși, mai ales pentru o echipă care joacă în deplasare.


Avem probleme de lot. Taub are probleme cu spatele, Bilia la fel, rămâne să vedem dacă până la ora jocului vor fi apți sau va trebui iar să improvizăm”, a precizat Andone.

”E un meci greu pe teren propriu. Brăila e o echipă incomodă, marchează multe goluri în deplasare, dar cu ajutorul publicului va trebui să câștigăm. E ultimul acasă și trebuie să ieșim cu capul sus, vom face tot posibilul să câștigăm și să facem suporterii fericiți… Sunt fericit că am reușit să marchez cu Tg. Mureș, mă simt mai liber, am mai multă încredere, sper ca sâmbătă dacă joc din nou să marchez, am poftă de goluri și sper să reușesc sâmbătă”, a adăugat Marius Staicu, atacant care a revenit pe lista marcatorilor în jocul cu ASA.

”Nu am programat niciun vârf de formă, am avut fluctuații… Am încercat să formăm un grup, a fost o perioadă de acomodare, inclusiv pentru staful meu, aveam nevoie de timp. Mă bucur că s-a văzut în partea a doua a campionatului, jucătorii au început să se cunoască între ei. Ar mai fi multe lucruri de pus la punct. Ne concentrăm pentru ultimele meciuri rămase, vom trage linie după cele două jocuri rămase și vom vedea ce e de făcut”, a mai spus Andone despre forma de invidiat a Politehnicii. Cu trei victorii la rând plus o remiză alb-violeții traversează cea mai bună perioadă de la accederea în eșaloanele superioare. ”Am așteptat de mult acest moment, mă bucur că am legat trei victorii, nu am luat gol din Liga a IV-a nu s-a mai întâmplat. Mă bucur că învingem, nu mai luăm goluri așa ușor. Eu îmi propun cel puțin locul 4… La început a fost mai greu, nu ne-am cunoscut, până ne-am închegat. Chiar vreau să fac un apel către fani, să vină cât mai mulți, fără ei nu ar fi frumos”, a concluzionat Dănuț Bilia.

Partida ASU Politehnica – Dacia Unirea Brăila se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a XX-a a Ligii a II-a. Timișorenii sunt pe locul 5 cu 33 de puncte în timp ce vizitatorii au doar 18 puncte și ocupă locul 15, primul de peste ”linie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.