ASU Politehnica s-a despărțit de primul ei jucător extracomunitar. ”Băieții în ghete”...

ASU Politehnica s-a despărțit de primul ei jucător extracomunitar. ”Băieții în ghete” vor zbura către destinația din intermediară

0
DISTRIBUIȚI
Borislav Topic, foto: Druckeria.ro

ASU Politehnica a renunțat la un jucător transferat în această toamnă. Accidentat în meciul cu Pandurii, bosniacul Borislav Topic nu mai face parte din lotul divizionarei secunde alb-violete. Formația pregătită de Bogdan Andone o va întâlni miercuri, în runda intermediară din Liga a II-a, pe Foresta Suceava, în deplasare.

Topic (33 de ani) primul jucător al lui ASU Poli fără pașaport UE e deja istorie pe ”Știința”. Fundașul bosniac a fost de acord să renunțe la contract după ultima accidentare.


Legitimat cu greu din cauza statutului de extracomunitar, jucătorul trecut și pe la Tg. Mureș a evoluat doar în patru jocuri pentru bănățeni. Ultima sa prezență a fost la Motru, când s-a accidentat în remiza, scor 1-1, cu Pandurii.

În altă ordine de idei ”Băieții în ghete” au parte de o nouă deplasare lungă, chiar la mijloc de săptămână, în runda a 16-a a Ligii a II-a. ”Urmează o deplasare extrem de dificilă. Doar noi puteam avea norocul ăsta să prindem intermediară la Suceava. Din toate locurile unde puteam merge în țara asta, mai ușor sau mai simplu… Vedem cum vom gestiona meciul. Încercăm să scoatem maximum posibil. Foresta e o echipă în creștere, cu jucători de calitate. Am mai vorbit cu foști colegi, care mi-au spus că au echipă bună. Nu e deloc ușor să joci la Suceava, lumea vine la meciuri. Au 2-3.000 de spectatori, care pun presiune. Mergem la victorie, ne pregătim cât mai bine și încercăm să ne recuperăm”, a spus tehnicianul Bogdan Andone.

ASU Politehnica se va deplasa cu avionul la Iași, după care vor efectua restul călătoriei cu un autocar, urmând să revină acasă tot cu acest mijloc de transport din urmă. Partida Foresta Suceava – ASU Politehnica se dispută miercuri, de la ora 14.00. Deși bucovinenii sunt ultimii în clasament, în runda trecută au învins în deplasare la Pandurii. Următorul joc pe teren propriu al alb-violeților va fi cu Luceafărul Oradea, duminică, tot de la ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.