ASU Politehnica obține doar o remiză pe terenul ultimei clasate. ”Băieții în...

ASU Politehnica obține doar o remiză pe terenul ultimei clasate. ”Băieții în ghete” au suferit pentru un punct după ce au condus în două rânduri

0
DISTRIBUIȚI

Deznodământul din sezonul trecut în Bucovina s-a repetat pentru alb-violeți. ASU Politehnica Timișoara a scos doar un egal pe terenul ”lanternei” Foresta Suceava, scor 2-2. Formația pregătită de Bogdan Andone a condus de două ori pe tabelă în urma reușitelor lui Ghinescu și Ignea, dar putea să și piardă toate punctele pe finalul întâlnirii din runda a 16-a.

În ciuda distanței și a faptului că meciul avea loc la mijloc de săptămână, peste 30 de fani poliști au ținut să fie alături de favoriții lor în deplasarea de la Suceava. Primul 11 trimis în teren de Bogdan Andone a fost oarecum inedit. Antrenorul luând aparent decizia să odihnească o parte din titularii jocului cu Miroslava.

Gazdele, aflate pe ultima poziție în B, i-au dat emoții lui Dur-Bozoancă în primele minute. Portarul timișorenilor a trebuit să intervină în extremis în fața lui Matei după ce a scăpat o minge centrată. În minutul 7 Ignea, de la ASU Poli, a fost aproape de deschiderea scorului. Dar lovitura sa de cap a trecut puțin pe lângă poarta lui Began.


Goalkeeperul gazdelor a dat la rândul său fiori suporterilor, păcălindu-l cu mingea la picior pe Ghinescu. În minutul 33 ”aripa” Politehnicii și-a luat revanșa. Ignea lobează inteligent peste Began și Răzvan Ghinescu reia în plasă la colțul lung, câștigând duelul pentru balon cu un fundaș advers.

Repriza secundă nu a început bine pentru oaspeți. Marius Matei cade în careu într-un duel cu Mera și tot el execută lovitura de la 11 metri. Dur-Bozoancă e învins cu un șut în stânga sa, pe jos, și tabela indica acum 1-1. Scorul a rămas valabil însă doar trei minute pe afișajul electronic de pe ”Areni”. Căci la următorul atac al bănățenilor Ignea reușește să reia din interiorul careului pentru 2-1 în favoarea lui ASU Poli. Jocul însă a devenit alert, Foresta nerenunțând la luptă. Iar, în minutul 74, Andrei Cerlincă egalează cu un șut din afara careului după ce mingea a fost reluată rapid în urma unui fault dictat ușor la același Mera. Mai mult, sucevenii au dominat ostilitățile pe finalul întâlnirii. Stănescu și Masella nu au mai reușit însă să-l învingă pe tânărul Dur-Bozoancă.

ASU Poli, deși favorită, ia doar un punct la Suceava, pe terenul unei echipe complet schimbată însă față de startul sezonului. În urma rezultatelor de azi ”Băieții în ghete” pierd o poziție în clasament, sunt pe 7 în B.

Foresta Suceava: Began – O. Onofraş, Masella, Diallo, Belevschi – Renquin, Dali Amar (57 Movsesyan), Vl. Stănescu, R. Sumanariu – Cerlincă, M. Matei (cpt., 78 Boumina). Antrenor: Florentin Petre.

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera (cpt.), Bilia, Taub – Coadă, Ţugui (56 Poparadu), A. Ignea – Ghinescu (53 Bădăuță), I. Plămadă, Sorescu (75 Predescu). Antrenor: Bogdan Andone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.