Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de un polițist...

Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de un polițist aflat în timpul liber

0
DISTRIBUIȚI

Incident șocant petrecut, în această seară, în orașul Petrila, din județul Hunedoara. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost împușcat de un polițist aflat în timpul liber.

„La sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat un bărbat în vârstă de 43 de ani (agent de poliție, aflat în timpul liber), care a declarat faptul că, în jurul orei 17.45, a fost solicitat de un prieten din orașul Petrila să alunge un mistreț care pătrunsese în gospodăria acestuia, într-o zonă izolată din orașul Petrila.


Bărbatul a mai relatat faptul că, manipulând necorespunzător arma de vânătoare pe care o deținea legal, a împușcat mortal un bărbat de 66 de ani, din Petrila, tatăl persoanei care l-a solicitat să alunge mistrețul”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipa operativă coordonată de procurorul criminalist din cardul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, în funcție de concluziile anchetei, să fie dispuse măsuri legale.

Ancheta penală a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.