Slăbiți din nou, ”urșii” au cedat clar după pauză la Sibiu. Al...

Slăbiți din nou, ”urșii” au cedat clar după pauză la Sibiu. Al cincilea eșec din șase jocuri pentru BC Timba în Liga Națională

0
DISTRIBUIȚI

Cu un al doilea jucător plecat în această săptămână, dar și cu alte probleme medicale, BC Timba nu părea să aibă mari speranțe astăzi în Ardeal. ”Urșii” au ținut piept lui CSU Sibiu doar până la pauză, când tabela indica 36-43. Galben-negrii au încerca pe final să tempereze dimensiunile eșecului iar scorul final a fost 98-70 pentru sibieni.

Plecat după doar câteva jocuri la Timba, Bogdan Popescu a mers chiar la ardeleni, dar nu a fost astăzi în lotul gazdelor. De partea cealaltă, fără Mladen Pavlovic, ultimul plecat din tabăra ”urșilor”, și fără Naylor, dat accidentat, timișorenii au avut doar nouă oameni pe ”foaie” contra lui CSU Sibiu.


”Intermarul” Dan Ionescu a apelat în primul 5 la: Balmuș, Florveus, Jereminov, De Thaey și Bamba. BC Timba nu a început rău partida de malul Cibinului. Primul sfert a fost cedat la o diferență mică, scor 17-21.

Timba a reușit să egaleze la 21 în debutul sfertului 2. A urmat însă apoi un run de 9-0. Iar înainte de pauză Sibiul a ajuns la +12 după ”trița” lui Brosser. La jumătatea partidei avantajul sibienilor era de doar șapte puncte în urma reușitei lui Bamba. Sibiul a început însă mai bine sfertul 3 și s-a distanțat clar. 72-49 indica tabela după coșul lui Pratt. Iar înaintea ultimei pătrime deficitul era de 22 de puncte pentru ”urși”. Picajul a continuat pe fondul lotului fraged iar în sfertul 4 gazdele au ajuns la +29 spre deliciul sălii ”Transilvania”, plină ochi de fanii galben-albaștri. Deși nu a jucat Bogdan Popescu a fost aplaudat la scenă deschisă de suporterii sibieni.

BC Timba rămâne doar cu succesul scontat obținut împotriva lui Dinamo. Pentru ”urși” urmează o pauză și un joc important pe teren propriu, cu BC Mureș.

Thomas De Thaey a fost cel mai bun marcator al Timbei și al partidei, cu 20 de puncte. Pentru ”urși” au mai marcat: Balmuș (2 puncte), Florveus (12), De Thaey (20), Bamba (7), L. Rotariu (8), Medgyesi (6), M. Lazăr (11) și Sonenfeld (4). Pentru gazde Tyler Laser a marcat cele mai multe puncte: 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.