BC Timba și BC SCM Timișoara și-au aflat adversarii din sferturile de...

BC Timba și BC SCM Timișoara și-au aflat adversarii din sferturile de finală ale Cupei României. Vezi în ce perioadă are loc turneul Final Eight

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși

Cele două reprezentante ale Timișoarei în prima ligă de baschet masculin nu vor avea o misiune ușoară în vederea atingerii fazei semifinale a Cupei României. BC Timba va întâlni Steaua iar BC SCM dă piept cu CSU Sibiu în sferturile competiției K.O. Turneul Final 8 va avea loc în luna februarie, dar nu se știe deocamdată orașul care îl va găzdui.

În cazul în care vor trece de CSM Steaua București, ”urșii” vor înfrunta în semifinalele Cupei câștigătoarea jocului dintre Phoenix Galați – CSM Oradea.


De partea cealaltă, ”leii” pregătiți de Tudor Costescu vor înfrunta câștigătoarea partidei BCMU Pitești – U-BT Cluj-Napoca dacă vor reuși să învingă în sferturi gruparea din Sibiu.

Turneul Final Eight al Cupei României va avea loc în perioada 10-13 februarie 2018, dar nimeni nu și-a manifesta în această ediție dorința de a găzdui turneul final. FR Baschet urmează să desemneze un oraș gazdă.

”Leii”, victorie în Ungaria

În scurta pauză de la jocurile de campionat BC SCM Timișoara a disputat un amical la Szeged cu localnica Naturtex SZTE, partidă câștigată cu scorul de 99-87. Alb-violeții reiau jocurile din LNB, vineri, 1 decembrie, de la ora 17.15, cu un duel pe teren propriu în compania Stelei. Cu ocazia acestui meci ”leii” organizează o acțiune caritabilă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Spectatorii sunt rugați să aducă dulciuri, fructe, jucării și cărți pentru ca elevii Șc. Nr. 1 să se bucure de venirea lui Sf. Nicolae.

Timba joacă în runda următoare pe teren propriu cu BC Mureș Tg. Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.