Cătălin Drulă admite: „USR trece prin bolile copilăriei”. De ce crede că...

Cătălin Drulă admite: „USR trece prin bolile copilăriei”. De ce crede că va crește partidul pe care-l reprezintă în Parlamentul României VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Cătălin Drulă

USR-ul a primit la alegerile din vară șansa de a reprezenta poporul român în Parlament, însă acum pare că a intrat într-un con de de umbră. Partidul înființat sub numele de Uniunea Salvați România a rămas fără fondatorul său, Nicușor Dan, care a ales să meargă pe un alt drum și, în același timp, amprenta celor ce fac parte din partid nu este prea vizibilă.

Prezent la emisiunea PRESSALERT LIVE, deputatul USR de Timiș Cătălin Drulă, a admis situația actuală, spunând că: „ca orice organizație care crește, iar USR crește, există și bobile copilăriei. Am trecut anul acesta prin multe, am făcut multe proiecte de lege.


USR vine cu oferta de cea mai bună calitate pentru cetățeni, de la ce facem în Parlament, la ce politici publice propunem. În Parlament ne batem cu PSD și îi enervăm în fiecare zi”, a declarat Cătălin Drulă, aflat în studioul HDV.

USR tinde în cele mai multe cazuri de a fi mai degrabă o mișcare, nu un partid care să se așeze serios la masa negocierilor. „Există o transformare a USR. Dan Barna (n. r. – președintele USR) spune că mergem dinspre mișcare, înspre partid. Dincolo de acestea, noi nu vrem să ne pierdem din pedigree-ul de reprezentant al cetățenilor”, a explicat Cătălin Drulă.

Întrebat prin ce se deosebește de cei din PNL, care au propus-o pe Alina Gorghiu ca reprezentantă a timișenilor, deputatul USR de Timiș s-a apărat menționând că „eu nu am fost impus de USR de la centru, nu am fost trimis să candidez undeva. Filiala de aici, cunoscându-mi activitatea mea cetățenească, mi-au propus să candidez aici. De când am candidat, eu sunt integrat în viața filialei. Sunt constant în legătură cu problemele Timișoarei, nu sunt un candidat parașutat”.

Toată activitatea de pe scena politică, în speță cele referitoare la PSD și PNL, favorizează creșterea USR-ului, este de părere invitatul PRESSALERT LIVE. „Creștem din toate aceste motive, dar noi ne concentrăm pe ce avem de făcut. Nu avem bună gena politicianismului. Suntem în cea mai bună perioadă a noastră, avem un președinte nou, avem plan să ne extindem și să dăm un mesaj prin care să atragem alături de noi forțele ce vor să schimbe ceva”, a declarat Cătălin Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.