Ce spune primarul din Sânnicolau Mare Dănuț Groza despre Platforma pentru dialog,...

Ce spune primarul din Sânnicolau Mare Dănuț Groza despre Platforma pentru dialog, creată după mazilirea sa de la conducerea filialei PNL

0
DISTRIBUIȚI

Susţinere impresionantă pentru primarul din Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, care a fost recent mazilit de la conducerea PNL Sânnicolau Mare. Fost lider al PDL Sânnicolau Mare, Groza a fost înlocuit la conducerea fililalei locale de Avram Stănuşoiu, fost lider al PNL Sânnicolau Mare dinainte de fuziunea dintre PNL şi PDL. Dănuţ Groza se bucură însă de susținerea a peste 350 de membri, care au lansat Platforma pentru dialog, ca reacție la modul despotic în care, susțin ei, Nicolae Robu conduce PNL Timiș.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a ne oferi o declarație pe acest subiect, Dănuț Groza a detaliat activitatea nou-înființatei platforme.


„Ne-am întâlnit aseară vreo 350 de oameni din echipa noastră și le-am propus oamenilor o altă formă de colaborare în care să ne întâlnim fără a fi înregimentați din punct de vedere politic la un partid. Întâlnirile noastre vizează problemele orașului și dacă până acum făceam ședințe de partid ca să le discutăm, de acum ne vom întâlni sub o altă formă care nu implică nici cotizații, nici un carnet de partid”.

După alegerea unei noi conduceri, Groza acuza că scrutinul nu s-ar fi desfășurat în acord cu statutul PNL. Ieri, primarul Timișoarei Nicolae Robu a explicat că „noi avem un statut și un regulament și desfășurăm alegeri cu sfințenie, respectând statutul și regulamentul. Cine are dubii are acces la informații pe baza cărora se organizează alegerile. Dacă cineva refuză să își plătească cotizația și statutul spune că pot să fie doar membri cu cotizația la zi. Nu avem treaba nimănui, știți foarte bine că ziarele dumnevoastră au avut diverse poziții de o ostilitate anormală pentru cineva dintr-o organizație la adresa colegilor din organizație, ca să nu mai vorbim la adresa șefilor statutari”, a declarat șeful PNL Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.