Cele mai importante firme italiene din Timiș, premiate în cadrul unei Gale...

Cele mai importante firme italiene din Timiș, premiate în cadrul unei Gale de Excelență. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Eveniment în premieră organizat la Timișoara, săptămâna viitoare. Camera de Comerț Italiană pentru România și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, sub înaltul patronaj al Ambasadei Italiei în România, organizează, în 23 noiembrie, Gala Excelenței Afacerilor Italiene din județul nostru.

Evenimentul are loc în contextul în care Italia îşi menține de peste zece ani poziția de principal investitor în România. De asemenea, în ultimii doi ani, Italia continuă să se mențină pe primul loc în top 10 al țărilor investitoare în județul Timiș, fiind prezente peste 3.000 de companii.

În cadrul galei vor fi premiate cele mai importante 30 de companii italiene care își desfășoară activitatea în județul Timiș, pe baza informaţiilor din situaţiile financiare furnizate de Direcția Generală a Finanțelor Publice și de Oficiul Registrului Comerţului Timiș.


De asemenea, vor fi acordate și premii speciale pentru activități și realizări de excepție.

În deschiderea ceremoniei de decernare a premiilor, alături de organizatori, vor adresa mesaje de salut și Marco Giungi, ambasadorul Italiei în România, prefectul județului Timiș, președintele Consiliului Județean Timiș și primarul Timișoara.

Totodată, vor avea loc prezentări ale celor mai importante inovații în materie de servicii și produse “Made in Italy”. Gala se va încheia cu prezentarea celei de-a doua ediții a „Settimana della Cucina Italiana nel Mondo” și de un bufet special creat pentru acest eveniment.

“În județul Timiș sunt peste 3.000 de firme cu capital italian, care-și desfășoară activitatea aici. Vor fi premiate aproximativ 30 de firme. Ideea galei a apărut pentru că în județul Timiș sunt foarte multe firme din Italia și dorim să le recompensăm pe cele mai bune. Camera de Comerț Italiană din România are un sediu și aici, la Timișoara, și dorim să fim aproape de firmele noastre. Dacă va fi un succes, gala va continua și în anii viitori”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Vincenzo Moderno, reprezentantul zonal al Camerei de Comerț Italiană în România.

Gala Excelenței Afacerilor Italiene din Județul Timiș are loc în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș, în 23 noiembrie, începând cu ora 17.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.