Centrul Timișoarei intră în reabilitare. De ce îi amenință Robu pe proprietarii...

Centrul Timișoarei intră în reabilitare. De ce îi amenință Robu pe proprietarii din Piața Victoriei cu executare silită

1
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

Centrul Timișoarei se tranformă din nou în șantier. În 2018, primăria orașului va da startul lucrărilor de reabilitare a Pieței Victoria. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu astăzi, în cadrul conferinței de presă săptămânale. Vestea bună vine însă și cu amenințarea cu sancțiuni dure pentru proprietarii care nu și-au reabilitat clădirile din zonă.

„Am demarat procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de servicii și asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul lucrărilor.


Dăm drumul în 2018 la reabilitarea Pieței Victoria. O să înnoim rețelele de utilități și apoi vom reface pavajul cu piatră naturală. Păstrăm desenul actual și păstrăm exact pe zonele pe care le avem acum spațiile verzi și vom face ca și pavajul să fie la înălțime. Rămâne doar ca și proprietarii din Piața Victoria să înțeleagă că nu se pot juca și că de acum înainte vor plăti de se vor usca și dacă nu plătesc prompt, vom trece la executare silită. Nu există niciun pic de înțelegere față de cei ce nu vor să își onoreze statutul de proprietar de spații în zona zero a orașului. Nu poți să faci față exigențelor statutului de proprietar în zona zero a orașului? Vinzi la cei ce pot, dar să strici imaginea orașului este inadmisibil și vom fi intransigenți cu toată lumea. Nu amenințăm pe nimeni, doar informăm”, a declarat primarul Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Nu (mai) exista nici un avantaj sa locuiesti in aceasta zona hipercentrala. Nu exista locuri de parcare, aprovizionarea este dificila, cladirile sunt vechi, camerele foarte inalte si greu de incalzit, apartamentele sunt compartimentate aiurea, zgomotele de la evenimentele artistice sunt infioratoare. Si altele..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.