Cetăţean german, reţinut după ce a încercat să ducă doi indieni peste...

Cetăţean german, reţinut după ce a încercat să ducă doi indieni peste granița cu Ungaria. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Un cetăţean german, care a încercat să-i treacă ilegal graniţa pe doi indieni, a fost prins însă la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad și a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

În vârstă de 37 de ani, neamţul se afla la volanul unui Mercedes Benz, ieri, în jurul orei 8.00, atunci când s-a prezentat la vamă pentru efectuarea formalităţilor de trecere. Alături de el se mai aflau două persoane, un bărbat şi o femeie, care au prezentat poliţiştilor de frontieră paşapoarte emise de autorităţile din Germania.

Oamenii legii au constatat diferenţele clare de fizionomie dintre pasagerii aflaţi în maşină şi fotografiile celor din documente şi au extins cercetările.


Verificările au scos la iveală faptul că cei doi sunt de origine indiană, având 34 şi 35 de ani. Persoanele au intrat legal în România, în baza paşapoartelor şi a vizelor valabile. Totodată, s-a stabilit şi că documentele aparţineau unor rude de-ale şoferului german.

Persoanele din India sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, în timp ce bărbatul din Germania este cercetat pentru fals privins identitatea şi trafic de migranţi. Totodată, pe numele cetăţeanului german a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.