Coloană de camioane de peste 10 kilometri la Vama Nădlac II. De...

Coloană de camioane de peste 10 kilometri la Vama Nădlac II. De ce au crescut timpii de așteptare

1
DISTRIBUIȚI

nadlac

Nervi întinși la maximum pentru sute de șoferi de camioane, care sunt nevoiți să aștepte și opt ore pentru a ieși din țară.

O coloană de aproximativ zece kilometri de camioane s-a format, astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din județul Arad, la ieșirea din țară, astfel că șoferii așteaptă și peste 500 de minute pentru a li se verifica documentele.


De asemenea, și la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I timpul de așteptare pentru șoferii de camioane este de peste 300 de minute.

Mihaela Leș, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, ne-a declarat că au crescut timpii de așteptare la cele două vămi pentru că autoritățile maghiare efectuează controale la toate camioanele care ies din România.

“Timpii de așteptare au crescut, în primul rând, ca urmare a faptului că pe weekend există restricții la automarfare pe partea maghiară, și atunci de multe ori se prezintă foarte multe automarfare deodată la control, iar în al doilea rând, partea maghiară efectuează controale la toate marfarele care ies din România”, a afirmat Mihaela Leș.

Potrivit reprezentanților Poliției de Frontieră Arad, numărul arterelor de control a fost suplimentat. Astfel, se lucrează pe patru artere pe sensul de ieșire din România, controlul fiind efectuat de către șase polițiști de frontieră.

“În medie, cam două minute durează controlul unui automarfar pe partea română”, a mai precizat Mihaela Leș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.