Concert Blazzaj cu cel puţin zece piese care nu au apărut pe...

Concert Blazzaj cu cel puţin zece piese care nu au apărut pe niciun disc: „Pregătim pentru anul viitor un album nou“

0
DISTRIBUIȚI

Membrii trupei Blazzaj pregătesc un nou material discografic pentru anul viitor şi vor susţine un nou concert în faţa melomanilor locali, la sfârşitul acestei săptămâni.

„Noutatea este că am reuşit să ne strângem şi să punem la punct un playlist pentru oamenii care aşteaptă de mult un concert Blazzaj.


Avem un playlist de aproximativ 15 piese, dintre care cel puţin zece nu au apărut pe niciun album. Aşa că de la Rindeaua până la Ograda, de la Soldaţii de funk până la Funkside, de la Zoom până la Ghetoul de aur, de la Plusunu până la Pierderi de frecvenţă… toate vor răsuna în concertul nostru de vineri într-o formulă cu trombon, trompetă, saxofon, clape, tobe, bass, ghitară, voce şi multe alte instrumente. Pregătim pentru anul viitor un material discografic mult aşteptat de fani“, ne-a declarat Octavian „Vita“ Horvath, solistul trupei.

Concertul trupei Blazzaj va avea loc vineri, 17 noiembrie, de la ora 22.00, la Reflektor Venue. Trupa va cânta în formula Octavian „Vita” Horvath, Valentin Potra, Petrică Ionuțescu, Alexandru Pascu, Lucian Nagy, Gabriel Almaşi şi Vlad Faur. Biletele pentru acest eveniment costă 30 lei în avans (la Reflektor Venue, Viniloteca şi librăriile Cărtureşti Timişoara) sau 35 lei, la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.