CONCURS Câștigă o invitație la spectacolul „Scrisori de dragoste către Stalin”, la...

CONCURS Câștigă o invitație la spectacolul „Scrisori de dragoste către Stalin”, la Teatrul Național Timișoara. Cum participi

0
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro și Teatrul Național Timișoara te trimit la spectacolul ”Scrisori de dragoste pentru Stalin”, care va avea loc miercuri, 8 noiembrie, la Sala 2, de la ora 19.00.


Scrisă de Juan Mayorga, piesa îl aduce în fața publicului pe celebrul autor al romanului „Maestrul și Margareta”, scriitorul rus Mihail Bulgakov, care are o serie de întâlniri ficționale cu torționarul și, totodată, admiratorul său, Iosif Visarionovici Stalin.

Regia artistică este semnată de Ștefan Iordănescu, iar din distribuție fac parte Victor Manovici, Mălina Manovici și Doru Iosif.

Puteți câștiga una din cele patru invitații a câte două locuri la spectacolul de miercuri dând LIKE paginilor de Facebook PRESSALERT și a Teatrului Național Timișoara (dacă nu ați făcut-o deja) apoi distribuind acest articol în cronologia dumneavoastră, de pe pagina de Facebook a Pressalert. Numele câștigătorilor vor fi trase la sorți printr-un program online de tip randomizer și vor fi anunțate mâine, 7 noiembrie, după ora 18.00, pe pagina PRESSALERT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.