Consilierul local Adrian Orza, despre implicarea primarului Robu în marcajul stradal: „Cred...

Consilierul local Adrian Orza, despre implicarea primarului Robu în marcajul stradal: „Cred că trebuie să-i lase pe specialiști” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Timișoara a intrat din nou în atenția presei din întreaga țară după terminarea pasajului Jiul. Marcajul de la intersecția bulevardului Republicii și a străzii Jiul a stârnit unora amuzamentul, altora stupefacția.

„Nu sunt în regulă din punctul meu de vedere, dar se pot schimba. Am studiat, deși nu sunt rutierist, am încercat să văd intersecții din Europa, de peste ocean… Ele se fac mult mai lejer, mai ușor de citit.


În trafic e important să nu fim asaltați de exces de marcaje, pentru că ne poate conturba de la condus”, a menționat Adrian Orza, invitat al emisiunii PRESSALERT LIVE.

Întrebat dacă crede că Nicolae Robu s-a implicat până și în dictarea modului în care se va marca intersecția, consilierul local independent a fost de părere că „lucrurile se pot corecta. Probabil că Nicolae Robu ar trebui să-i lase pe alții să facă astea. E opțiunea dânsului să se implice sau nu în detaliu legat de fiecare lucru de acest gen. Cred că trebuie lăsați oamenii ce se pricep. Este posibil să se fi implicat, a fost foarte implicat în proiect”.

Adrian Orza crede că se putea evita îngreunarea traficului din Timișoara, dacă lucrările de la pasajul Jiul, respectiv Popa Șapcă, erau făcute pe rând. „Era bine dacă se făceau pe rând. Obiectivul în sine e foarte important pentru oraș. Am avut o discuție cu domnul Robu despre cele pasajele Jiul, Popa Șapcă și Solventul. Pe ultimul în consider cel mai important și am propus să fie făcute din fonduri europene, nu din cele proprii. A spus că va face Solventul din fonduri europene, dar din păcate nu-l va putea face”, a dezvăluit consilierul local independent.

2 COMENTARII

  1. Domnule Orza, dar ce facem cu semafoarele astea care sufoca tot orasul. Daca promite-ti ca le scoate-ti mobilizam toti soferii din oras sa-l dam jos pe neghiob.

  2. eu scot , tu scoti , el scoate, noi scoatem, voi/ dvs scoateti, ei scot ;

    scoate-ti (tu tie) mana din scorbura

    eu promit, tu promiti, el promite, noi promitem, voi/ dvs promiteti, ei promit

    promite-ti (tu tie) ca nu vei mai scriei asa

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.