Cursă directă, zilnică, de pe aeroportul Timișoara către Frankfurt am Main ”poarta...

Cursă directă, zilnică, de pe aeroportul Timișoara către Frankfurt am Main ”poarta către restul lumii”

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1252015835">

Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara este, de astăzi, legat de unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, Frankfurt am Main, odată cu lansarea acestei rute de către Lufthansa. Din cel mai mare hub al companiei germare, pasagerii au acces la aproape 300 de destinații din întreaga lume. ”Putem spune că pentru aeroportul nostru este un moment istoric. Fără a exagera, de acum avem asigurată legătura între vestul României și restul lumii”, a declarat Daniel Stamatovici, directorul comercial al Aeroportului ”Traian Vuia”.

Peter Pullem, director regional Lufthansa Grup pentru Europa Centrală și de Sud-Est, a subliniat că ”având un zbor de două ore, pasagerii noștri pot ajunge în multe destinații intercontinentale, cum ar fi Cap Town, Bangkok, Buenos Aires, Singapore, Rio de Janeiro”. Cursa Timișoara – Frankfurt va fi zilnică plecarea din Timișoara fiind la 12,45, iar sosirea în orașul de pe malurile Begăi la 11,50.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.