Dănuț Groza, așteptat cu brațele deschise în PSD. Anunțul lui Călin Dobra

Dănuț Groza, așteptat cu brațele deschise în PSD. Anunțul lui Călin Dobra

0
DISTRIBUIȚI
Dănuț Groza, alături de Alin Popoviciu

Fostul primar liberal Dănuț Groza este așteptat cu brațele deschise în PSD Timiș.


Mazilit de la conducerea PNL Sânnicolau Mare, fostul edil a fost înlocuit de Avram Stănușoiu, fost lider al PNL Sânnicolau Mare dinainte de fuziunea dintre PNL și PDL. Groza s-a numărat printre primarii care s-au opus modului despotic în care Nicolae Robu conducea PNL Timiș.

Imediat după schimbare, acesta a declarat pentru Renașterea că „nimeni din organizaţie nu ştia de aceste alegeri. Nu ne-a comunicat nimeni despre aşa ceva. Noi, grupul primarilor care ne-am opus domnului Nicolae Robu, nu dorim să plecăm din PNL. Dar, dacă vom fi excluşi din partid, vom vedea pe ce drum o vom lua”.

Liderul social-democraților din județ, Călin Dobra, susține că Groza ar fi o achiziție bună pentru PSD Timiș. „Da, pentru că este un primar cu multe voturi în spate care cred eu că a făcut foarte multe în Sânnicolau și care cred eu că ar putea aduce un plus în zona de nord a județului pentru PSD”, a declarat Dobra. Întrebat dacă a purtat deja discuții cu Groza, Dobra a răspuns că „cred că am răspuns deja. Port discuții cu toți primarii din județul Timiș”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.