De ce îl acuză Nicolae Robu pe primarul din Sânnicolau Mare, Dănuț...

De ce îl acuză Nicolae Robu pe primarul din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, mazilit de la șefia filialei PNL a orașului

0
DISTRIBUIȚI

Minte sau fură? Șeful PNL Timiş Nicolae Robu susține că nu mai ştie cum stă treaba atunci când vine vorba de fostul președinte al PNL Sânnicolau Mare, însă Robu este convins că primarul Dănuţ Groza are ceva de ascuns. Mărul discordiei dintre cei doi sunt alegerile pentru şefia PNL Sânnicolau Mare, despre care Robu spune să s-au desfăşurat ca la carte, însă Groza acuză că statutul PNL ar fi fost încălcat.

„S-au organizat alegeri la care au fost convocaţi toţi cei care îndeplinesc condiţiile statutare. Nu cred că cineva are pretenţia ca într-o organizaţie, indiferent care ar fi ea, să se procedeze altfel de cum prevede statutul. Vă dau aici să vedeţi ultimul borderou de plată a cotizaţiilor şi veţi vedea că organizaţia Sânnicolau Mare a avut 25 de membri care şi-au plătit cotizaţiile la zi până la sfârşitul luii martie 2017. De atunci, nu s-a plătit nicio cotizaţie şi nici nu au fost mai mulţi membri. Se poate verifica, tot pe 25 s-au făcut plăţile. Statutul nostru prevede că cei care nu îşi plătesc cotizaţiile îşi pierd calitatea de membru.


Au fost anunţaţi, inclusiv telefonic, că se organizează alegeri să îşi plătească cotizaţia pentru că noi generăm convocatorul din sistemul informatic. Nu au catadicsit şi nimeni nu a avut nimic cu ei. Au venit la alageri cei care au avut cotizaţia plătită la zi. Au apărut apoi declaraţii că sunt 200 sau 300 de membri care au plătit. Aici e foarte grav. Asta înseamnă că cineva a uzurpat calităţi în PNL pentru că noi avem o conducere interimară a PNL. Cineva a cumpărat un chitanţier? Unde sunt banii aceia, că la vistieria PNL cum ar fi trebuit să ajungă împreună cu borderoul, nu sunt. Lucrurile sunt extrem de grave. Nu vreau să comentez mai mult. Unde sunt banii, că nu sunt la PNL, cu ce chitanțier, cu ce ștampilă că acolo președinte este domnul Avram Stănușoiu. Nimeni nu are dreptul să dețină ștampilă. Cine a încasat pentru 200 sau 300 de membri care nu sunt în nicio evidență?”, a declarat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.