De ce nu vrea conducerea CJT să renunțe la Aeroportul Cioca, de...

De ce nu vrea conducerea CJT să renunțe la Aeroportul Cioca, de pe Torontalului

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea Consiliului Judeţean Timiş nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la Aviaţia Utilitară, societate din subordinea CJ, care deţine Aeroportul Cioca, aerodromul de pe Calea Torontalului. Asta cu toate că Aviaţia Utilitară mai are doar trei angajaţi şi a cerut deja dizolvarea.

Săptămâna trecută, consilierii judeţeni au aprobat un nou demers pentru punerea pe picioare a societăţii conduse momentan de fostul consilier judeţean Pompiliu Stanciu.


„E vorba de acea scrisoare de intenţie demarată conform ordonanţei privind selectarea Consiliului de administraţie. În momentul în care vom avea o echipă de specialişti, conform ordonanţei, vom înainta pentru realizarea unui business plan. În ultimul an, la Cioca s-au făcut aceste demersuri de a găsi o echipă profesionistă care să îşi poată desfăşura activitatea. Nici nu sunt foarte mulţi doritori pentru că trebuie îndeplinite nişte condiţii în domeniul respectiv de activitate şi sper, cu aceste proceduri, să vină oamenii alături de noi pentru că vor vedea că este un proiect serios. Nu îmi doresc să lichidez această afacere, ba din contră, chiar îmi doresc să o dezvolt pentru că această activitate poate merge spre activitatea utilitară şi spre cea de agrement. În acest an, sper să avem un Consiliu de administraţie şi o conducere în totalitate acolo formată din specialişti care să vină cu proiecte pentru dezvoltarea acestei societăţi”, a declarat Călin Dobra, liderul CJ Timiş.

„Am văzut că şi Aeroportul Cioca a apărut prin presă şi chiar vreau să vă transmit că suntem pe drumul cel bun şi chestiunile bine făcute se fac în timp. Acum am ajuns la finalizarea Consiliului de Administraţie”, a explicat şi vicepreşedintele CJ Timiş, Traian Stancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.