Deputat de Timiș: „Pe Nicolae Robu îl pot compara cu Sorin Oprescu,...

Deputat de Timiș: „Pe Nicolae Robu îl pot compara cu Sorin Oprescu, pentru că este plin de grandomanie”. Ce spune Cătălin Drulă despre celebrele marcaje de la pasajul Jiul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul USR de Timiș, Cătălin Drulă, aflat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, a criticat ieșirile publice ale primarului Timișoarei Nicolae Robu, pe care-l compară cu fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu.

Edilul de pe Bega a lansat astăzi un sondaj pe pagina de Facebook, prin care invita internauții să-și exprime părerea despre el. „Mie îmi denotă grandomanie. Am fost indignat când am văzut episoadele lui Nicolae Robu. Ca Oprescu, este egomaniac, centrat pe imaginea proprie, obsedat de acțiuni de imagine. Toți cei care-l critică vor răul, iar orașul suferă foarte mult”, a declarat deputatul USR, aflat în studioul HDV.

Chestionat pe tema construcției finalizate de la pasajul Jiul, specialistul în infrastructură Cătălin Drulă a subliniat că „sunt teme populare, cele ale infrastructurii rutiere.


Problemele nu se rezolvă făcând câte o bandă sau un pasaj. Trebuie să ai transport în comun, parcări în afară, centură. Toate orașele din Europa au rezolvat acesată problemă a mobilității privind soluții alternative”, a explicat Cătălin Drulă. Cât despre marcajele care au făcut ținut prima pagină la nivel național, deputatul USR a spus că sunt „lucruri de mântuială”. „Nu par făcute de specialiști. Liniile arată rău. Benzile de ghidaj într-o intersecție sunt pentru a menține șoferul pe traseul corect de încadrare și sunt în regulă în general, dar contează cum interferează unele cu altele. E un exces de zel și o necunoaștere”, a opinat Cătălin Drulă.

Nu doar cei din PSD au fost lipsiți de reacție publică în ceea ce privește cazul porții de pe calea Lugojului care a dus la moartea tânărului Vlad Baici, dar și cei din USR. Cătălin Drulă a avut aceeași explicație așteptată, spunând că „am avut o discuție internă la acel moment și nu am vrut să capitalizăm o tragedie, să ne folosim politic de ea”. Totuși, acesta a promis că, în baza celor dezvăluite de anchetele PRESSALERT.ro, „vom avea o reacție, pentru că toate indiciile arată că e vorba de grandomanie ce a dus la moartea unui om. E de domeniul evidenței că acea construcție nu avea la bază nimic. Este stilul de spoială ce se vede în multe momente din administrația acestui oraș”. Întrebat ce va face în calitate de deputat de Timiș pentru acest caz, invitatul PRESSALERT LIVE a menționat că „așteptăm rezultatele anchetei. Totul indică grandomania primarului actual care se vede în toată administrarea orașului, sentimentul că poți face ce vrei a dus la moartea unui om”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.