Deputatul Simonis despre primarul Robu: „Nu are capacitatea de a înțelege și...

Deputatul Simonis despre primarul Robu: „Nu are capacitatea de a înțelege și a respecta legea”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este incapabil să respecte legea. Asta crede deputatul PSD Alfred Simonis, care a comentat astăzi rezultatele controalelor făcute de Curtea de Conturi în ultimii ani, prin care auditorii curții au descoperit că bugetul local a fost prejudiciat prin alocări de bani către firme, alocări care s-au făcut ilegal.

„Nu mai departe de acum câteva zile Curtea de Conturi a constatat un nou prejudiciu făcut de administrația Robu bugetului municipiului Timișoara de data aceasta pentru sporuri salariale. Nu cred că e vina oamenilor că li s-au mărit salariile și că au acceptat aceste sporuri, chiar dacă printre ei se numără și colegele de partid ale lui Nicolae Robu și poate aceasta a fost motivația pentru a se acorda.


(…) Faptul că de fiecare dată în ultimii ani de zile când există un control al Curții de Conturi se constată prejudicii de zeci de milioane îmi spune mie că nu e doar o întâmplare sau un auditor care face exces de zel. De fiecare dată când o echipă nouă vine și încearcă să verifice modul în care funcționează primăria se constată prejudicii de zeci de milioane. Se întreabă Nicolae Robu în ce măsură îi vor ajunge banii pentru proiectele pe care le are în derulare și vrea să le implementeze. E foarte simplu, încercați, domnule primar, să mai limitați din aceste cheltuieli excesive, din aceste prejudicii pe care le face administrația dumneavoastră. Trebuie să încerce să se canalizeze pe adevăratele proiete importante ale orașului, nu pe fântâni, palmieri și alte prostii care înseamnă cheltuială. Mai arată ceva aceste prejudicii constatate de Curtea de Consturi permanent. Arată incapacitatea acestui om de a înțelege și a respecta legea. Unele din ele au ajuns în instanță și au fost pierdute procesele de către primărie. În afară de faptul că știm că nu respectă nimic și pe nimeni, nu reușește să respecte nici legea. Ăsta e primul lucru pe care ar trebui să îl respecte din momentul în care a ajuns primar al municipiului Timișoara”, a declarat Simonis.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.