Percheziții la mafia facturilor false. Vezi cât e prejudiciul

Percheziții la mafia facturilor false. Vezi cât e prejudiciul

0
DISTRIBUIȚI

Mai multe descinderi au loc în această dimineață în județele Timiș, Caraș-Severin și Constanța. Vizați de acțiune sunt patru oameni de afaceri care ar fi reușit să prejudicieze statul român cu aproape 300.000 de lei.

Poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă
Tribunalul Timiș, cu sprijinul polițiștilor din Caraș-Severin și Constanța, au efectuat în această dimineață trei percheziţii în orașele Lugoj, Bocșa și Constanța.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea polițiștilor din Timiș.


În dosar se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada martie – septembrie 2014, în calitate de reprezentanți ai unor societăți comerciale, ar fi înregistrat in evidențele contabile ale societăților operațiuni comerciale fictive ce au avut ca obiect achiziționarea de material lemnos, scopul fiind de a se sustrage de la plata obligațiilor legale față de bugetul statului.

Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 280.000 de lei.

Activitățile desfășurate vizează patru persoane și trei societăți comerciale, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunilor.

foto: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.