Directorul Operei Române din Timișoara, Corneliu Murgu, a intrat cu BMW-ul în...

Directorul Operei Române din Timișoara, Corneliu Murgu, a intrat cu BMW-ul în clădirea instituției. Cum au încercat angajații să ascundă incidentul UPDATE Cum s-a produs accidentul FOTO și VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație mai puțin obișnuit s-a petrecut în această dimineață în plin centrul Timișoarei. Un BMW a ajuns din parcarea Hotelului Timișoara pe strada pietonală Mărășești și a izbit puternic clădirea Operei, în zona intrării artiștilor. Automobilul a fost avariat serios, iar Ambulanța a fost solicitată la fața locului. La volan se afla chiar managerul Operei Române din Timișoara, Corneliu Murgu, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal.

Mai mulți oameni, angajați ai Operei, au încercat să ridice mașina și să o ducă în curtea interioară, fără a suna la poliție pentru a anunța accidentul. La locul incidentului a sosit un echipaj de la Secția 1 Poliție și unul de la Poliția Rutieră, oamenii legii au interzis celor care doreau să mute mașina să se mai atingă de autovehicul.

În timp ce jurnalistul PRESSALERT.ro filma și fotografia la locul accidentului, unul dintre cei prezenți a devenit extrem de violent, a cerut să nu fie filmat și a smuls reporterului telefonul din mână. Ulterior, acesta a intrat în mașina implicată în accident.

Bărbatul care a agresat reporterul PRESSALERT.ro

Angajații au comentat că „bine că a venit PRESSALERT să dea repede știre”. Agenții de la Rutieră au făcut măsurători la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

UPDATE Cel care l-a agresat pe reporterul PRESSALERT.ro este Ovidiu Rusu, concert-maestru la Opera din Timișoara.

UPDATE 2 Corneliu Murgu a scăpat cu contuzii ușoare și va fi externat după câteva ore de supraveghere.


Managerul Operei, care conducea o mașină cu cutie de viteze automată, spune că în momentul în care a vrut să parcheze a apăsat accelerația în loc să apese frâna, pierzând controlul bolidului.

2 COMENTARII

  1. Rușine.

    Rușine Ovidiu Rusu pentru comportamentul idiot de care a dat dovadă. Sper ca jurnalistul PA să depună plângere.

    Rușine angajaților Operei care voiau să bage accidentul sub preș.

    Cum să faceți Opera așa de rușine? Asta este ceea ce reprezintă instituția aceea, oare? Sper să se distanțeze cât mai repede și cât mai mult de voi.

    Cât despre Corneliu Murgu, sper să realizeze că i-a trecut vremea șofatului și să ia taxiuri sau ubere de acum în colo. Bine că nu erau pietoni în momentul accidentului!

  2. Politia stiu ca este obligata in caz de accident sa te puna sa suflii in fiola… Au facut-o cu d-l conducator al autoturismului? Poate era si putin baut? Daca nu au verificat e grav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.