„Dorel” de Timișoara lovește la Arad: trei străzi inundate în timpul unor...

„Dorel” de Timișoara lovește la Arad: trei străzi inundate în timpul unor lucrări ale firmei cu pedigree liberal Rogera

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1284844489">

Firma timișoreană Rogera, cunoscută pentru contractele „cu dedicație” primite de la primăriile din Timișoara și Arad și totodată pentru mai probleme apărute la unele lucrări executate, a reușit ieri să inunde nu mai puțin de trei străzi din Arad.

Potrivit specialarad.ro, care a surprins momentul, în timp ce săpau gropi cu ajutorul unui escavator pentru a planta pomi, muncitorii au reușit să spargă o conductă de apă, care a început să se reverse din belșug pe carosabilul și trotuarele de pe bulevardul Decebal și străzile Aviator Georgescu și 1 Decembrie 1918, aflate chiar în centrul orașului. Mai mult, apa a început să se infiltreze în curțile și subsolurile clădirilor, spre disperarea locatarilor, în timp ce muncitorii s-au refugiat pe un trotuar, de unde priveau liniștiți dezastrul pe care l-au provocat.

Firma de casă a liberalilor are, de mai mulți ani, un contract de întreținere a spațiilor verzi cu primăria Aradului pentru „toaletarea” copacilor, în virtutea căruia a „masacrat” o serie de pomi după modelul patentat la Timișoara. De asemenea, în primăvara acestui an SC Rogera a fost chemată de primarul Falcă să dea o mână de ajutor la strângerea gunoiului care invadase străzile Aradului după ce, din neglijența primăriei, contractul de salubrizare expirase.

La Timișoara, firma Rogera a stârnit indignarea locuitorilor pentru jardinierele de proastă calitate amplasate în zona Soarelui, în locul unor copaci defrișați, sau pentru „toaletarea” unor pomi înfloriți de pe mai multe străzi. La contractul încheiat pentru întreținerea spațiilor verzi din Timișoara, Curtea de Conturi a găsit un prejudiciu de milioane de lei.

Sursa foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.