Dorin Rotariu, premiat pentru marcarea golului lunii octombrie în Belgia. Vezi reușita...

Dorin Rotariu, premiat pentru marcarea golului lunii octombrie în Belgia. Vezi reușita care i-a adus un mini-trofeu timișoreanului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Dorin Rotariu. Foto: Royal Excel Mouscron / Facebook

Dorin Rotariu nu e titular meci de meci pentru Royal Excel Mouscron, dar și-a arătat deja calitățile la noua echipă. Talentatul fotbalist timișorean a marcat în urmă cu exact o lună un gol superb împotriva celor de la Genk (scor 1-1).


Realizarea i-a adus un trofeu individual – cel de marcator al Golului Lunii Octombrie.

O majoritate covărșitoare de suporteri belgieni au votat reușita lui Rotariu jr. pentru golul lunii: 91,7%. ”Sunt bucuros să duc acasă trofeul pentru Golul lunii octombrie – mulțumesc tuturor care m-au votat. Înseamnă mult pentru mine! Vor veni mai multe”, a scris Dorin Rotariu pe pagina sa de Facebook.

Timișoreanul a deschis scorul în meciul din deplasare cu Genk printr-un gol superb care poate fi vizualizat mai jos. Din păcate pentru echipa sa partida s-a încheiat la egalitate. Dorin Rotariu (22 de ani) e împrumutat de Brugge la Mouscron în acest sezon. Pentru noua sa echipă are până acum trei goluri marcate, primele reușite au venit însă în Cupa Belgiei, în urma unei ”duble” cu Tubize.

Goal against KRC Genk from Dorin Rotariu on Vimeo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.