Două zile de petrecere non-stop în cadrul festivalului Lost in Space, la...

Două zile de petrecere non-stop în cadrul festivalului Lost in Space, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

În perioada 17-18 noiembrie, la Timișoara se desfășoară festivalul de muzică electronică aflar la cea de-a doua ediție – Lost In Space. Anul precedent festivalul s-a bucurat de un succes nesperat, strângând peste 2500 de fani ai muzicii rap și techno în cele 2 zile de festival.

Anul acesta festivalul va fi găzduit în exclusivitate de către clubul database. Numele acestui club ar trebui să vă fie deja familiar deoarece în doar un an și o lună de la marea deschidere clubul a reușit niște performanțe impresionante: a adus nume iconice ale muzicii electronice în premieră în fața publicului timișorean, putând să se mândrească cu peste 40 de petreceri reușite, cu un fanbase foarte mare și mai de cu seamă în ultima perioadă din străinătate.


Clubul a fost inclus în luna septembrie într-un articol al celor de la Techno Station denumit ”5 Techno Clubs In Eastern Europe You Need To Visit” oferindu-i o nouă portiță de dezvoltare pe plan internațional. În acest an festivalul se restrânge la o singură arie muzicală și vine cu o noutate spre deosebire de anul precedent: 48 de ore de muzică non-stop. Line-up-ul inițial format din Alex Kennon, Atapy, Clarkent, Cugler, Dan Dragoș, LEON, Loxique, Luca M, NiCe7, Olivian Nour, Piticu, Saalem, Tania, Vess, VID a fost completat cu un nume extrem de mare și talentat, cu o evoluție acerbă și bine meritată în ultimii ani de carieră: Matthias Tanzmann.

Artistul german care este binecunoscut pentru rezidenţa sa în cadrul echipei Circo Loco a devenit cunoscut atât pentru seturile sale cât şi pentru producţii, remixurile la piese de Booka Shade, Moby sau Josh Wink fiind apreciate în lumea întreagă. La sfârşitul lunii trecute, Mathis Tanzmann a lansat single-ul Alto, sub numele de Better Lost Than Stupid, un proiect muzical în care alături de el se mai regăsesc Martin Buttrich şi Davide Squillace.

Prețul unui full pass pentru Lost in Space este 59 de lei, iar biletele valabile pentru o zi costă 50 lei. Full pass-urile pot fi cumpărate doar online până pe 16 noiembrie de pe platforma LiveTickets.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.