Echipament de la jumătatea secolului trecut, încă în funcțiune într-o instituție medicală...

Echipament de la jumătatea secolului trecut, încă în funcțiune într-o instituție medicală din Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Horațiu Rada, invitatul emisiunii PRESSALERT LIVE, face parte din clubul Rotary Cetate Timișoara, care reunește oameni de afaceri în proiecte caritabile. „Biberoneria a fost un proiect cu impact, cu răsunet, cu rezultate, și este într-o a doua etapă, continuăm să fim alături de Maternitatea «Bega». Se lucrează la Neonatologie, la extindere, zona de canalizare, saloane pentru nou-născuți și modernizări în zona de ATI”, a spus Horațiu Rada, care însă a descoperit alte probleme care necesită mobilizarea celor cu posibiltăți financiare.

„Am fost zilele trecute în centrul de recoltare de la Hematologie, și am auzit un zgomot infernal într-unul dintre saloane.


Era o pompă centrifugă care funcționează din 1950. Un adevăr dureros, dar așa este. De ce ajungem aici? Lipsă de profesionalism? Lipsa fondurilor? Cred că e un cumul de factori. Vorbim de Corpul de Control al ministrului, al prim-ministrului, oare ce controlează? Instituția sau doresc să schimbe un om de pe un post?”, s-a întrebat omul de afaceri.

„Am avut onoarea ca mari artiști ai Timișoarei să picteze câte un golb de sticlă, care vor fi licitate la balul Rotary, iar cu banii vom cumpăra un aparat nou. Sângele care se recoltează se transportă de la etajul trei la etajul unu în condiții improprii cu niște lăzi ca acelea în care se transportă pâine. Împreună cu colegii noștrii și cu ajutorul companiilor care au conștientizat, vom cumpăra un lift pentru a ușura munca personalului de acolo. E o mândrie să pot să spun că un club poate face proiecte caritabile de peste 100.000 de euro în fiecare an. Toate cluburile din Timișoara să știți că fac proiecte adevărate”, a mai spus Horațiu Rada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.