PNL Sânnicolau Mare, reconstruit din temelii, în prezența lui Nicolae Robu. Care...

PNL Sânnicolau Mare, reconstruit din temelii, în prezența lui Nicolae Robu. Care este soarta primarului Dănuț Groza

0
DISTRIBUIȚI
Avram Stănușoiu, noul președinte al PNL Sânnicolau Mare

Schimbare din temelii în cadrul PNL Sânnicolau Mare, care de ieri se află într-o nouă formulă de conducere. „Punctul zero”, așa a fost numit momentul de către reprezentanții Biroului Permanent Județean Timiș, prezenți în cadrul ședinței de aseară la cantina IAS din Sânnicolau Mare.

Noul lider, Avram Stănușoiu, care în vară fusese desemnat președinte interimar, este susținut de conducerea județeană a partidului, reprezentată prin Florin Răvășilă, consilierul liderului Nicolae Robu, vicepreședinții Carmen Popescu și Sorin Supuran, dar și prin însuși șeful PNL Timiș, sosit în fața noii formațiuni la mai bine de o oră după începerea ședinței.


Astfel, primarul orașului, Dănuț Groza, care de ceva vreme a intrat în dizgrația conducerii județene, poate rămâne doar un simplu membru liberal.

PNL Sânnicolau Mare funcționa într-o lipsă totală de organizare, fără întruniri și chiar fără cotizațiile plătite la zi. Conform statutului partidului, cine nu-și plătește cotizația timp de șase luni este exclus din cadrul filialelor PNL.

Atât președintele, cât și cei patru vicepreședinți precum și Biroul Permanent Local al PNL Sânnicolau Mare a fost votat de membrii prezenți la întrunire, fiind ulterior validat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.