EXCLUSIV Primarul Timișoarei, o nouă plângere penală la DNA. Pentru ce a...

EXCLUSIV Primarul Timișoarei, o nouă plângere penală la DNA. Pentru ce a fost reclamat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Finanțarea clubului ACS Poli Timișoara ar putea să-i dea noi bătăi de cap lui Nicolae Robu. Aflată în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, avocata Carmen Obârșanu a dezvăluit în exclusivitate faptul că i-a făcut primarului Timișoarei o plângere penală cu mai multe capete de acuzare.

De altfel, Carmen Obârșanu i-a atras atenția edilului de pe Bega și atunci când a început să dea bani publici pentru ACS, care s-au dovedit a fi ilegali peste ani, după recentul raport al Curții de Conturi, căreia Curtea de Apel Timișoara i-a dat dreptate. „Nu am depus armele, am așteptat frumos, iar când a venit momentul, când am avut artileria grea, muniția pregătită, am făcut altceva. Am preluat procedura Ciuhandu și am înaintat o plângere penală către DNA București”, a dezvăluit Carmen Obârșanu.

Principala cauză este finanțarea ilegală a echipei de fotbal ce reprezintă Timișoara în Liga I. „Este un prejudiciu de 35 de milioane adus municipiului Timișoara, prin finanțarea ACS Poli”, a declarat Carmen Obârșanu.


Tot în aceeași plângere înaintată către structura centrală a DNA se mai află și alte spețe: „nu este legată doar de finanțare, dar și de mașina oferită de Retim, și cazul termopanelor de la vaporașe. Mai avem porțile de intrare în oraș. Pe ambele s-au cheltuit 112.000 de euro! Aduceți-vă aminte în perioada aceea ce se întâmpla. Nu era campania electorală a domnului Iohannis? Haideți să vedem și cu terenul de câteva hectare dat pentru susținătorii dânsului. Acolo mai există o plângere și împotriva judecătoarei”.

Întrebată care este motivul care o împinge să facă astfel de plângeri, invitata emisiunii PRESSALERT LIVE a precizat că „mă mână ceva în luptă. Fac plângerile pentru că așa vreau, nu există grupuri de interese. E o plângere pe numele Robu Nicolae și a altor persoane responsabile ce urmează a fi identificate”.

Avocatul a depus, în trecut, o plângere la DNA și în privința finanțării echipei de fotbal patronate de Marian Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.