Festivalul Vinului la Arad, cu muzică ușoară, lăutărească și de petrecere. Vezi...

Festivalul Vinului la Arad, cu muzică ușoară, lăutărească și de petrecere. Vezi ce artiști participă

0
DISTRIBUIȚI

Aradul va sărbători în acest sfârșit de săptămână o nouă ediție a Festivalului Vinului, care se va desfășura de astăzi, 3 noiembrie, până duminică, 5 noiembrie, în Parcul Eminescu. Producătorii, cei mai mulți de la cramele din podgoria Aradului, vor oferi spre degustare must și diverse soiuri de vinuri albe și roșii.


Vor fi prezenți, de asemenea, producători cu diverse sortimente de brânzeturi și cu multe alte produse culinare specifice zonei. Cele trei zile ale festivalului includ și un bogat program artistic cu muzică ușoară, lăutărească și de petrecere, invitați speciali fiind Emil Drăgoi și taraful, trupele Pro Consul, Cargo și Fanfara 10 prăjini.

Spectacolul va începe la ora 17.00, cu fanfara „Harmony Vest”, care va fi urmat de un recital Lavinia Răducanu & Rromak. De la ora 19.00, timp de o oră, va fi prezentă pe scenă Fanfara 10 prăjini, urmată de Ansamblul Rapsodia, iar de la ora 21.00, de Emil Drăgoi și taraful său. Programul muzical de sâmbătă va începe la ora 18.00, când vor putea fi ascultate trupele Nova Band, Party Mix Band, SlyStyle și Mario and the Teachers, iar între orele 20.45 și 21.45, formația Proconsul. Duminică, de la ora 17.00, vor urca pe scenă Fantazia, Unity of Opposites, Fly (B-Ton) și On the Edge, iar seara se va încheia cu un concert oferit de trupa Cargo, care va avea loc între orele 20.00 și 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.