Firmele timișene din domeniul energetic, invitate la o vizită de studiu în...

Firmele timișene din domeniul energetic, invitate la o vizită de studiu în Ungaria. Participarea este gratuită

0
DISTRIBUIȚI

Firmele din domeniul energetic sunt invitate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, unic partener în România al Programului Climate Kic, să participe la o vizită de lucru în Ungaria. Potrivit reprezentanților instituției, schimbul de experiență are loc în perioada 20 – 22 noiembrie, la Budapesta, și are tema „From nuclear to waste in energy”.

„Scopul evenimentului este de a facilita cooperarea între firme din România – județul Timiș și Ungaria – zona Budapesta, cât și accesul la inițiativele inovatoare ale celor două țări și regiuni.


Firmele vor participa la sesiuni de informare privind domeniul energetic și la vizite de studiu în centrale specializate în producerea de energie”, transmite CCIA Timiș.

Participarea la evenimentul organizat în Ungaria este gratuită, iar termenul de înscriere este data de 14 noiembrie. Astfel, transportul, cazarea și mesele sunt asigurate din bugetul proiectului, singura condiție este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și experiență / interes pentru tema prezentată.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitătile cunoașterii și inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având că rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice.

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0728/070830,e-mail: cmirea@cciat.ro, Cosmina Mirea – consultant CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.