Fornetti, primul magazin FFB din România deschis la Timișoara

Fornetti, primul magazin FFB din România deschis la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Fornetti a lansat, astăzi, primul concept street-food de lux din România. Inaugurat în Timişoara, magazinul FFB (Fornetti Food & Beverage) aduce consumatorilor un mix de food şi băuturi menite să satisfacă o varietate largă de gusturi. ”Cu acest nou magazin, ne propunem un model inedit de business pe piaţa de România, care se apropie cu succes de conceptul de restaurant/pub şi este menit să atragă tinerii şi să fie un prilej de socializare şi comunicare.


Scopul este de a crea o categorie de linii de produse pentru publicul consumator exigent, căruia astăzi îi putem servi produse alimentare şi băuturi sănătoase, la care adăugăm ingrediente de calitate premium”, a declarat Gabriel Voin, director al Diviziei de Franciză şi Concept România.

Kelemen Szilárd, Director Internaţional al Diviziei de Franciză şi Concept Fornetti Group a anunțat ”ca planuri de viitor, avem în vedere consolidarea conceptului FFB în Europa. Suntem mândri că de la primul magazin FFB deschis în Budapesta în aprilie 2016 şi până astăzi avem deja cinci magazine şi intenţionăm ca anul următor să deschidem încă două magazine în România şi, desigur, şi în Europa”.

Cu o suprafaţă de 160m2 , FFB – Fornetti Food & Beverage, oferă o gamă consistentă de produse: aproximativ 80 de sortimente de patiserie, pandişpanuri cu fructe făcute pe loc, în magazin, 15 sortimente de sandwichuri, 8 feluri de pizza şi o gamă nouă de produse numită BakeFitt. Aceasta din urmă propune produse cu un nivel scăzut de carbohidraţi, nu conţin zahăr adăugat şi sunt bogate în fibre şi proteine. Pe lângă produsele food, FFB oferă consumatorilor propria gamă de sucuri care nu conţin zahăr şi 3 specialităţi de cafea arabica şi robusta.

Magazinul FFB este deschis în fiecare zi, de luni până duminică şi este situat în Piaţa Libertăţii, strada 9 Mai nr. 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.