Funcția de director al Spitalului Județean Timișoara, scoasă la concurs. Ce spune...

Funcția de director al Spitalului Județean Timișoara, scoasă la concurs. Ce spune Marius Craina despre o posibilă înscriere

1
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean

Se caută director pentru cel mai mare spital de stat din vestul țării. Mandatul actualului manager al Spitalului Județean Timișoara, medicul Marius Craina, se încheie la data de 17 decembrie, motiv pentru care funcția a fost scoasă la concurs.

“Da, a fost scoasă la concurs funcția de manager general. Mandatul este pe o perioadă de trei ani de zile, iar mandatul meu se încheie pe data de 17 decembrie, ceea ce înseamnă că trebuie organizat un nou concurs pentru ocuparea postului. Încă nu m-am decis dacă mă voi înscrie, urmează să mai discut cu colegii mei.


Încă nu sunt decis, probabil că da, dar mai trebuie să mă consult cu colegii”, ne-a declarat Marius Craina.

Anunțul cu privire la organizarea concursului pentru ocuparea funcției de manager a fost publicat pe site-ul instituției în data de 30 octombrie, în sediul spitalului, dar și pe pagina de Internet a Ministerului Sănătății. Persoanele interesate au timp să se înscrie la concurs până în data de 4 decembrie.

Concursul se desfășoară în două etape: în data de 5 decembrie este verificată îndeplinirea de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care este o etapă eliminatorie, iar în data de 19 decembrie sunt susținute public și evaluate proiectele de management ale candidaților.

La concurs pot participa persoanele fizice care cunosc limba română, sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic, sunt absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății, sau sunt absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ. De asemenea, candidații trebuie să aibă cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată, nu au fost condamnate pentru săvârșirea unei infracțiuni, sunt apte din punct de vedere medical și nu au împlinit vârsta pensionării.

Mai multe informații despre concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean Timișoara sunt disponibile AICI!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.