Ionuț Popa, dezlănțuit: ”Dacă eram în Columbia, Curileac era împușcat”. Vezi reacția...

Ionuț Popa, dezlănțuit: ”Dacă eram în Columbia, Curileac era împușcat”. Vezi reacția tehnicianului lui ACS Poli după remiza de la Ploiești

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan

Vestiarul timișorenilor a fost pe un butoi de pulbere după cele două puncte pierdute cu ”lanterna roșie” Juventus București. Strigăturile lui Ionuț Popa au fost auzite de reporteri iar tehnicianul lui ACS Poli a oferit o nouă replică cel puțin exagerată în fața camerelor TV. Țintele sale la declarații au fost portarul Curileac și atacantul Abraw.

”Dacă făceam ce trebuia eram în Columbia și Curileac și ălalalt vârf erau împușcați, ca Escobar (n.r.


Andres Escobar)… Pe lângă faptul că am mai avut două-trei ocazii era să și iau bătaie. Dacă ăla pe final dădea în stânga dreapta, nu doar în brațele portarului. Nu mai știu cum să-i caracterizez pentru că nu-mi convine. Să faci asemenea greșeli, tot antrenorul e de vină, să mai plătească și ei. Normal că vrei să câștigi. Timișoara are o situație aparte. Ne-am salvat anul trecut, ne doream mai mult. Am avut și ghinion cu atâtea accidentări. Probabil îi vom scoate din echipă, cine greșește plătește. Normal, ne-am gândit la asta (n.r. play-off)”, a declarat Ionuț Popa pentru Digisport. Acesta le-a promis elevilor săi momente grele la următoarele ședințe de pregătire. Nici Abraw nu a fost iertat pentru ratarea mare din final.

De partea cealaltă cei de la Juventus consideră că Gabriel Cânu trebuia eliminat clar în prima repriză. Experimentatul Marin Barbu e mulțumit per total cu remiza. ”Un punct e un punct. Pe de o parte suntem mulțumiți, pe de o parte nemulțumiți. Dacă ne gândim că am avut ultima ocazie de poartă și puteam să câștigăm. Dar și ei au avut la 1-0 acea ocazie în care vârful lor putea face 2-0 și era gata. Până la urmă e un rezultat just… Nu vreau să comentez arbitrajul, arbitrul e din orașul în care locuiesc, nu ar fi fairplay să spun ceva rău… Fiecare poate să greșească omenește… S-a văzut la reluare că acea intrare era de roșu clar”, a spus Barbu pentru aceeași sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.