Liberalii din Timiș, prezență modestă la protestul de 15 minute organizat în...

Liberalii din Timiș, prezență modestă la protestul de 15 minute organizat în fața prefecturii

1
DISTRIBUIȚI

Protest fulger al liberalilor din Timiș, în această seară, în fața prefecturii. Aproximativ 100 de persoane au ieșit în stradă, alături de primarul Nicolae Robu, pentru a cere demisia guvernului Tudose.

Liderul PNL Timiș, Nicolae Robu, le-a spus celor prezenți în fața prefecturii că „în primul și în primul rând mă refer la faptul că prin măsurile luate, bugetele locale ale unităților administrativ-teritoriale motor ale societății românești în primul și în primul rând, așa cum este Timișoara și cum sunt alte orașe ale țării, scad cu sume considerabile, cu circa 35%. Vorbind în sume absolute bugetul local al municipiului Timișoara ar urma să scadă cu circa 33 de milioane de euro pe an. Ca să ne facem o imagine asupra consecinței diminurăii bugetului local cu această sumă vă spun că pentru exercițiul european 2014 – 2020, Timișoara are la dispoziție pe PORR Axa IV 54.000.000 de euro. Ei bine, printr-o măsură a guvernului PSD-ALDE bugetul local scade într-un singur an cu 33.000.000 de euro”.

Nicolae Bitea, liderul consilierilor județeni ai PNL și fost președinte al TDL, a citit textul moțiunii de cenzură, la microfon, acesta devenind celebru pentru cum a dirijat scandările pentru Traian Băsescu la mitingul din Parcul Rozelor.


Liberalii nu au avut nicio pancartă, dar au scandat de câteva ori ”PSD, ciuma roșie” și ”Hoții, hoții”.

Protestul s-a încheiat în jurul orei 18.15.

1 COMENTARIU

  1. Dar face-ti si voi prosteste vara cand nu e frig si oamenii au timp , tot timpul sunt proteste cam in aceeasi perioada din an , nu e ciudat? Or fi astrele de vina?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.