Manager interimar la Teatrul German de Stat din Timișoara

Manager interimar la Teatrul German de Stat din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

La 31 octombrie, contractul fostului manager al teatrului german timișorean, Lucian Vărșăndan, a expirat, iar primăria nu a luat în considerare noul proiect de management depus de acesta pentru următorii cinci ani, cu acordul consilierilor, deoarece șefa serviciului de resurse umane din primărie, Rodica Aurelian, susține că Lucian Vărșăndan, absolvent al facultății de litere a UVT, secția germană-engleză, nu are studiile necesare pentru ocuparea unui post de conducere.

Cum acesta a refuzat să preia interimatul conducerii în lipsa unor motivații clare, în scris, pentru refuzul de a i se analiza noul proiect și nu s-a arătat dispus să gireze această funcție în vederea organizării unui nou concurs, pe care îl consideră ilegal, teatrul nu mai avea manager și exista riscul ca angajații să nu-și primească salariile, pentru că nu avea cine să semneze actele.

Primarul Nicolae Robu a considerat că soluția cea mai bună pentru a rezolva temporar situația este delegarea directorului adjunct al teatrului, Ioan Boldurean, pentru exercitarea temporară a funcției de conducere și pentru îndeplinirea atribuțiilor în calitate de ordonator de credite, începând din 8 noiembrie până la organizarea unui concurs, dar nu mai mult de 60 de zile calendaristice.


Ioan Boldurean este inginer, absolvent al facultății de mecanică a Universității Politehnica, iar după absolvire a lucrat la Avicola, Fabrica de Ciorapi, și a fost director la SC Getax SA. Din anul 2000 este încadrat director adjunct la TGST.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.