Mihai Ritivoiu își anunță candidatura pentru o funcție de conducere în cadrul...

Mihai Ritivoiu își anunță candidatura pentru o funcție de conducere în cadrul PSD Timiș. Ce spune despre activitatea din cadrul comisiei economice a CJT

0
DISTRIBUIȚI

Mihai Ritivoiu, consilier județean PSD, aflat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, a admis faptul că situația internă din cadrul partidului nu este una încântătoare.

Pesedistul a făcut un scurt rezumat al evoluției PSD Timiș în ultimul an, pe care-l vede unul fluctuant, de la agonie, la extaz. „Avem de a face cu o organizație cu rezultate deosebite, coagulate în jurul lui Grindeanu. Sunt rezultate de necontestat. A avut loc reculul din vară. Cert este că Grindeanu și-a amortizat și echilibrat punctul de vedere cu conducerea centrală a partidului. Putem discuta de o construcție ce va avea loc pe terenul pârjolit numit PSD Timiș. Am încredere în construcția ierarhică, am știut să ne alegem bine liderii”, a opinat Mihai Ritivoiu.

Întrebat dacă intenționează să candideze la viitoarele alegeri interne, invitatul PRESSALERT LIVE a ezitat să dea prea multe detalii în ceea ce privește funcția pe care o va „ataca”. „Vreau să candidez pentru funcțiile de conducere a noii echipe. Nu pentru președinte, sunt alți oameni cu abilități mai multe. Nu ar fi elegant să spun ceva înainte de a ne consulta în partid.


Nu am vorbit cu Călin Dobra până acum, dar nu cred că e o problemă că află astfel, sunt zeci de funcții ce pot fi ocupate”, a explicat consilierul județean PSD, Mihai Ritivoiu.

Totodată, deși nu a condus vreo ședință de comisie din fucția de președinte al comisiei economice a CJ Timiș, Mihai Ritivoiu a specificat că în cadrul comisiei „luăm fiecare proiect, îl analizăm, tragem concluzii, propunem amendamente. Referitor la Aeroportul Cioca și la Parcul Industrial, pot spune că am ridicat problemele în repetate rânduri, nu este în cea mai bună formă, nu înregistrează venituri suficiente. Ne mândrim că am mutat Vama Timișoara acolo, oferindu-le o chirie zero. A fost o întreagă tevatură în acel sens. Pe lângă faptul că vama a venit, o serie întreagă de agenți economici ce trăiesc de pe urma vămii vin cu spațiile în Parcul Industrial Timișoara”, a declarat Mihai Ritivoiu.

Consilierul județean PSD nu s-a rezumat la a comenta activitatea din cadrul Consiliului Județean Timiș, spunându-și punctul de vedere și la măsurile ce se doresc a fi luate în rândul Consiliului Local Timișoara. „Primarul monopolizează agenda comunicațională. Pe de altă parte, încearcă să limiteze drastic dreptul la cuvânt al consilierilor locali. Problema este că o serie întreagă de proiecte nu intră în comisii, unde sunt analizate. Tot mai multe sunt aduse pe ultima sută de metri, la urgență, sub acest pretext. Sunt trecute cu japca zeci de proiecte, fără o analiză atentă. Este strigător la cer”, a subliniat Mihai Ritivoiu.

Întrebat despre lipsa de activitatea a lui Florin Bîrsășteanu, care ocupă funcția de președinte al PSD Timișoara, colegul său Mihai Ritivoiu a încercat să-l apere, spunând că „domnia sa nu are o funcție administrativă prin care să fie în evidență. Este prezent la ședințele noastre, participă…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.