Mobilizare de forțe în vestul țării, după ce o femeie a sunat...

Mobilizare de forțe în vestul țării, după ce o femeie a sunat la 112 pentru a anunța că a fost răpită. Ce surpriză au avut polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

Mobilizare de forțe în județul Caraș-Severin, în urmă cu două zile, după ce o femeie a sunat la 112 anunțând că a fost răpită de un bărbat necunoscut. Apelul a fost făcut duminică, la ora 22.45, când femeia de 31 de ani, din Hunedoara, a sesizat că a fost urcată într-o mașină neagră, în dreptul localității Bucova.

Imediat, au fost alertați toți polițiștii din Oțelu Roșu, în cel mai scurt timp fiind instituite filtre. După 45 de minute de la efectuarea apelului, la intrarea în Oțelu Roșu, polițiștii au depistat o mașină ce corespundea datelor comunicate de femeie. Astfel, oamenii legii i-au făcut semn șoferului să oprească, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost urmărit, fiind prins pe raza localității Obreja.

Polițiștii au avut o surpriză de proporții în momentul în care le-au audiat pe cele trei persoane aflate în mașină.


Asta pentru că femeia nu a fost răpită, ci aceasta a declarat că a sunat la 112 pentru a-l “speria” pe concubinul său.

“Polițiștii au identificat în autoturism trei persoane: un bărbat de 50 de ani, din Bozovici, aflat la volanul autoturismului, femeia de 31 de ani, din Hunedoara, aflată pe locul din dreapta-față în autoturism și un bărbat de 58 de ani, din Vărădia, pe bancheta din spate. Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliției din Oțelu Roșu. La audieri, femeia a declarat că în timp ce se afla la locuința unor rude din Bucova a fost contactată de concubinul său în vârstă de 50 de ani, din Bozovici, care i-a solicitat să meargă împreună la domiciliul său, ea fiind de acord. Ulterior, în interiorul autoturismului, cei doi au avut discuții contradictorii, iar ea a sunat la 112 pentru a-l speria, fără ca aspectele semnalate să fie conforme cu realitatea, aceasta nefiind victima vreunei infracțiuni”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin.

Pentru apelarea abuzivă a serviciului de urgență 112, femeia a primit o amendă de 1.500 de lei, iar concubinului acesteia i-a fost reținut permisul de conducere pentru faptul că nu a oprit la semnalele polițiștilor. De asemenea, pentru faptul că nu a avut asigurarea obligatorie valabilă, polițiștii au reținut plăcuțele și certificatul de înmatriculare ale mașinii, aplicându-i șoferului amenzi în valoare de 2.450 de lei.

„Atunci când sunaţi fără temei la 112 nu faceţi decât să ţineţi linia ocupată pentru o persoană care se află într-o reală situaţie de risc şi a cărei viaţă poate depinde de acel apel”, atenționează polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.