Motivul inedit pentru care primarul Robu a lipsit de la întâlnirea Asociației...

Motivul inedit pentru care primarul Robu a lipsit de la întâlnirea Asociației Municipiilor din România cu premierul Mihai Tudose

1
DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România s-au întâlnit la începutul acestei săptămâni cu premierul Mihai Tudose. Deși se plânge frecvent că Timișoara este văduvită de fonduri de la guvern, primarul Nicolae Robu a lipsit de la reuniune. Întrebat de ce nu a participat la ședința în care primarii din municipiile reședință de județ i-au spus problemele lor premierului Mihai Tudose, Robu a explicat că de vină ar fi fostul primar Gheorghe Ciuhandu sau mai degrabă greaua moștenire lăsată de acesta.

„Nu am mers, pentru că eu nu mai sunt vicepreședinte în consiliul director, având în vedere că s-a decis că poți avea funcții doar dacă plătești toate datoriile istorice, or eu am moștenit din perioada Ciuhandu o datorie uriașă.


Cotizația nu s-a plătit niciodată și între a plăti atâția bani ca să am eu funcția de vicepreședinte și a rămâne banii la municipiu am optat să renunț la funcție. Eu am fost ales vicepreședinte, pentru asta am candidat și am fost ales, dar când s-a pus această condiție că trebuie plătit la zi, nu doar de la începutul mandatelor noastre, ci din toată istoria atunci am renunțat. Nu mai știu cât e suma, dar e mare în orice caz. Avem altceva de făcut cu banii, nu am nevoie de funcții. Am vorbit cu premierul în alte rânduri”, a motivat Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.